Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Osnove >> Content

Kako staviti na kosilicu Belt

Većina jahanje kosilice koristiti pojas za kontrolu brzine Kosilica lopatice montiranih pod kosilicu . Pojas , naziva serpentina pojas jer omata više kolotura , pretvara snage čine motor za pokretanje lopatice . Iako je izrađen od izdržljivog sintetičkog materijala pod nazivom Kevlar ,pojas će se na kraju protežu i početi slip kada se bave . Kada se to dogodi , to uzrokujepojas zagrijavati . To će na kraju dovesti dopojasa razbiti . Možete reći kada se to događa , jerpojas će cika . Kadremen na vašem kosilica počne cika , zamijenite ga novim. To je ono što vam je potrebno
ključ
Prikazati više uputa Screenshot
1

Odvojite kosilice oštrice okretanjem kosilica oštrice angažman ručice na "off" položaju . Često se poluga s oznakom " PTO , " kratica za " power skinu . "
2

Spustite kosilicu na najnižu poziciju s polugom za namještanje palube . U većini slučajeva , poluga prilagodbe postavlja na kosilicu , ili da se proteže kroz jednu od stražnjih odbojnika .
3

Pronađite zglobnog kotačiće koji se postavlja na glavnu osovinukosilice motor . Strši iz dna motora . Možete pronaći gledanjem pod ispred kosilicu .
4

skinuli pojas gardiste pto kolotur s ključem , a zatim povucite pojas off pto kolotura .
5

skinuli pojas gardiste kosilicu . U većini slučajeva , vidjet ćete zaštita remena preko svake vretena kolotura ili svaki kolotura koji kontrolira kosilice oštricu . Koristite svoj ​​ključ za skinuli pojas stražare .
6

Povucite pojas off koloture na palubi , a zatim stavite novi remen na koloture . U većini slučajeva ,na palubi ima naljepnicu na njemu se vidi pravilno usmjeravanje remena. Ako nemate naljepnicu , potražite u korisničkom priručniku ili nacrtati dijagram na svoju vlastitu .
7

Stavite novi remen na remenice palube je , a zatim stavite drugi kraj pojasa na PTO remen .
8

montirati remen stražari na palubu i PTO kolotura sa svojim ključem .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1016043647.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.