Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Osnove >> Content

KakoElectric navodnjavanje Valve Work

?Električni ventil za navodnjavanje jebitan dio stambenog sustava navodnjavanja i regulira protok vode iz glavne linije za navodnjavanje u podzemni prskalice . Prije instalacije sustava za navodnjavanje , možda želite znati kakoventila za vodu radi . Donji dom

Donji dom jednog ventila za navodnjavanje dobiva vodu kroz ulazni ventil od glavnog cjevovoda za navodnjavanje . Kada jeventil zatvoren , ručno ili elektronski ,voda iz glavne linije za navodnjavanje se održava u sklopu prvog komore i blokiran od ulaska u drugu komoru strane dijafragme koji dijeli dva .
Dijafragme < br >

ventil unutarnja dijafragma sprečava vodu da teče kroz gornju sobu i kroz otvor ventila za navodnjavanje . Dijafragma gura protiv otvaranja komore s proljeća , iako jeproljeće nije dovoljno jaka za brtvljenje komore off po sebi . Dijafragma drži zatvorenim dvije komponente: .Mali proljetnih i komprimirani zrak
Gornja Komora

gornja komora kuće dijafragmu i sadrži tlak zraka potrebnu zadržati dijafragmu zatvorena . Mali otvor koji vodi iz svitka na gornjoj komori omogućuje zrak u gornju sobu kasnije postati zarobljeni . Zarobljeni zrak dodatno pritišće protiv dijafragmu da odsiječe protok vode iz donje komore . Gornja Komora je spojen na utičnicu ventila , koji je zatvoren , dok seelektromagnetski aktivira .
Solenoid

elektromagnetski igra veliku ulogu u radu ventil . Solenoid kuća električne komponente koje omogućuju da se podiže ili zatvara signala s povezanog kontrole navodnjavanja vremena . Solenoid može raditi ručno . Kada seelektromagnetski zatvoren , njegov unutarnji klip sprečava zraka od bijega ventil i čuva dijafragmu prislonjen otvaranja komore , čime se sprečava protok vode u gornji izmjenjivač . Kada seelektromagnetski otvara ,klip podiže i omogućuje tlak zraka da ispadne u gornjoj komori . S niskim tlakom zraka u gornjoj komori ,tlak vode u donjem domu sada je veća od sile primijenjene na dijafragmu . To omogućuje da se voda iz donje komore žuriti prošlosti dijafragme u gornju sobu i kroz otvor ventila za aktiviranje prskalice .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1016043656.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.