Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Osnove >> Content

Bijela djetelina travnjak zamjena

Bijela djetelina , ili Nizozemci Bijela djetelina jevišegodišnja pokrovnost koji radi kao zamjena za ledina trave , u skladu sa Sveučilišta Cornell . Vrtlari koji su slabo pražnjenje travnjake ili ne žele da se prijave gnojiva tijekom vegetacije koristiti bijelu djetelinu , umjesto . Međutim , bacajući bijele djeteline sjemena po tlu bez odgovarajuće održavanje neće dovesti u bujnom raste pokrovnost . PH tla moraju se održavati na 6,4 , a morate pružiti odgovarajuću njegu , takodjetelina može širiti i napredovati . Tlo pH

Bijela djetelina je potrebno pH tla od 6,4 rasti , prema Sveučilištu u Kentuckyju . Kako bi testirali svoje tlo , prikupljanje 10 uzoraka tla uzeti 3 inča duboko u različitim dijelovima travnjaku . Pomiješajte sve od uzoraka tla u kantu . Važno je koristiti suhe uzorke tla koji su bez bilo kakve vegetacije . Ulijte 1 šalicu tla u posudu i pošaljite ga na Vaše kooperativne uredu .
Sjetva Priprema

Izmijeniti vašu zemlju na temelju rezultata poslan na vas iz vašeg kooperativne ured . Vrtlari koristiti vapno izmijeniti zemlju koja je više od 6,4, ili sumpor za travnjake koji su pod djeteline omiljene pH . To traje oko tri mjeseca da se vidi promjena u pH svoga tla . Bacanje djete sjeme preko travnjak pun korova i drugog raslinja usporava vaše vrijeme osnivanja . Uklanjanje vegetacije pomoću širokog spektra koji sadrži herbicid glifosat prije sjetve. Sjeme je u pet do 14 dana kako bi se spriječilo bilo herbicida ostatke iz harming vaše djete sjeme .
Sjetva

sjeme vaš travnjak s bijele djeteline sjemena po stopi od 8 oz . na 1.000 četvornih metara , kao što je preporučeno od strane Sveučilišta u Minnesoti . Pomiješajte djete sjemena s piljevinom , jer su mali i neće ravnomjerno pokrivaju tlo , ako se koristi na miru . Push travnjak valjak ispunjen do pola s vodom preko bijele djeteline sjemena . Prevrtanja sjemena će stvoriti adekvatne tlo za sjeme kontakt . Natapala travnjak područje kako bi se tlo vlažno .
Njega

zadržavanja vlage tla potaknuti klijavost sjemena . Nakon bijele djeteline pojavljuju i uspostaviti , možete smanjiti svoj ​​raspored navodnjavanja . Bijela djetelina ne trebaju dušik . Naime , teški oplodnja rasporedi će ubiti svoje bijele djeteline . Bijela djetelina koristiti atmosferski dušik rasti i širiti preko travnjaka . Nadalje , ponovite mjerenje pH svoje tlo je svake godine kako bi se osiguralo da je u ispravnom rasponu . Bijela djetelina možda trebati dosijavanja ako veliki zakrpe podleći zimske ozljede .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1016043756.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.