# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> travnjak Osnove >>

Simptom : žutilo Travnjaci

Kada vaš bujne zeleni travnjak iznenada pojavi s velikim žutim mrljama , ili još gore ,cijelo dvorište Čini se da je požutio , to je razlog za ozbiljnu uzbunu . Postoji nekoliko razloga kojitravnjak će požutjeti i većina su ozbiljni . Ovaj problem se mora odmah ispraviti prijetrave umre . Nedostatak dušika

najčešći uzrok za yellowing travnjak je nedostatak dušika . Male mrlje ili čak cijeli travnjak može odjednom pojaviti se bitisvijetla , bolesno žute boje . To također može dogoditi akopogrešno vrsta gnojiva koristi na travnjak i razine dušika su neuravnotežena kao rezultat . Da bi se to ispravilo,dušik bogata gnojiva ili bi trebao biti mjesto primijeniti ili primijeniti na cijelom dvorištu .
Tijekom Oplodnja

prekomjerno korištenje gnojiva , čak i dušičnih gnojiva bogatog , može uzrokovati žutilo trave . To se često naziva gori travnjak . Prvo , to će se pojaviti svijetle žute i onda će nestati do smeđe kaodvorište umire . Tijekom oplodnje je teško ispraviti icijeli travnjak može biti izgubljen za sezonu . Uvijek slijedite upute označene na etiketi prilikom korištenja gnojiva i mjesto odakle je test u nekom neupadljivom mjestu prije nego što ga nanesete na cijelu dvorištu .
Više /Manje Zalijevanje

trava zahtijeva oko 1 /4 inča vode svaka tri do četiri dana u većini područja . Na vrućim ili suhe klime , travnjaci možda trebati koliko 1 centimetar vode dnevno . Tijekom zalijevanje može izazvati trave da se pojavi blijedo žute jer pokušava nositi s bombardiranjem vode . Pod zalijevanje može najprije prikazati kao svijetlo žute boje prijetrave postane smeđa . Postavite plitke posude na različitim točkama vaše dvorište i koristiti prskalice za vodu . Kada jedubina vode u jelima dosegne željenu količinu vode , okrenuti prskalice off .

Bolesti i štetnika

Neke bolesti i štetnika kao što crve također može uzrokovati žutilo travnjaku . To se obično događa u zakrpe . Flasteri mogu biti jednolično okrugli , osobito u slučaju zatika zaraze . Pratite svoje dvorište i primijeniti pesticida prema potrebi . Iskopaju bolesno žute mrlje prije nego što se proširila na ostatak vašeg travnjaka i presaditi područje sa zdravom sjemena trava . Te bolesti su uzrokovane gljivicama i bakterijama i teško liječiti . Zadržavanje i uklanjanje su najbolja rješenja .

Jesen travnjak skrb za svetog Augustina Grass

St. Augustin trava jetoplo - vremenske travnjak trava koja ima visoku suša i toplinski toleranciju . To je najčešće u južnom , priobalnom Sjedinjenim Državama . Također tolerira male količine hladu . Sveti Augustin trava zahtijeva najviše brine tijek

Více >