Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Osnove >> Content

Trava raste Proizvodi

Uzgojprekrasna bujna travnjak prekriven zdrave zelene trave može biti izazovan bez pravih alata . Međutim , navigacija prolaz travnjak skrb na lokalnoj vrtnom centru može biti jednako izazovna . Uzimajući nekoliko minuta kako bi naučili što alate raditi najbolje za svaki sitan posao travnjak skrb će biti dobro provedenog vremena . Tiller

Prije sadnje trave sjeme ili travnjak , morate dotla kako bi ga otpustiti , dodati kisik i ukloniti korov . Za mala područja ,teren vilica , sijeno vilica ili vrt vilica će biti dovoljan za okreće tla rukom , međutim , do veće površine s okućnicom kormilo . Zupci za kormilo okrenuti i razbiti tlo . Weeds onda se može lako zaradio iz svježe pretvorio tla s vrtnim grabljama .
Razbacivanja

Oba trava sjeme i gnojivo travnjak ravnomjernije su raspoređene uz korištenje Mazalica . Ručni emitiranje spreader ima ručice pričvršćena na spremnike . Biranje regulira količinu sjemena ili gnojiva koja se emitira iz pucati kao okrenete ručicu . Pad spreader jehoda - iza spreader da kapi sjemena iz lijevka na zemlju kao što hoda zajedno . Koristite cik-cak uzorak u jednom smjeru slijedi krivudavih u drugom smjeru kako bi se osigurala nema propustili područja kad sijanje .
Roller

Nakon sjetve , trebat će vam lagani valjak lagano pritisnite sjeme u tlu . Pokrijte svježe sjeme sa slojem sijena da štiti sjeme od erozije i da pomogne zadržati vodu . Sijeno će tada raspadaju i pružiti hranjive tvari za mlade trave .
Navodnjavanje

novo zasađena trava treba vodu rasti , aliuspostavljena travnjak treba vodu da prežive sušu uvjeti . Travnjak se zalijevati s ručni crijeva ili iz misters i prskalice povezanih s vrtom crijevo ili s podzemnim cijevima . U prizemlju sprinkler sustav zahtijeva manje osobne pažnje , ali bi trebao biti zakačen do vremena kako bi se spriječilo prekomjerno zalijevanje .

Kosilice

krajutrava će rastu i trebaju redovito rezanje . Rotary kosilice su prohodni iza kosilice koje imaju veliku noža vrti vodoravno pod kosilicu da istrijebi vrh trave . Neki rotacijske kosilice poslati isječak iz bočna padobran dok drugi imaju vrećicu vezanost za prikupljanje isječak . Usitnjavanje kosilica jerotacijski kosilica koja nastavlja nasjeckajte isječke u male komadiće koje padaju na travnjak , djelujući kao malč . Ride - u i vožnja - iza kosilice su veliki traktor poput kosilice koju voze na što ćete smanjiti veliku površinu . Kosilice može biti na plin ili struju . Reel kosilice su guranje kosilice s valovitom rotirajućih noževa koji rade na ljudskoj moći . Reel kosilice su idealne za rezanje vrlo mali komad trave .
Grablje

široki travnjak grablje uklanja lišće i prljavštinu s površine trave bez oštećenja . Metalni vrt grablje najbolje je koristiti na razini tla prije sadnje . Heavy metal Zupci mogao oštetiti travnjak , ako se koristi za redovito održavanje .
Imajući to Uredan

kosilica može smanjiti vrh trave horizontalno , ali to ne mogu kosite uspravno kada je jeza preko rub pločnika . Kosilicu ne može rezati blizu zidova ili drugih stalnih struktura kao što su sandboxes ili odjeću linije . Okrajčivač reže travu vertikalno , uklanjanje trave koja je narasla preko pločnika . Trimer koristi se brzo okreće najlonske rezati travu na teško dostupnim mjestima .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1016043873.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.