Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Osnove >> Content

U Savjet Najbolji travnjak skrb

Nakon što je travnjak koji jezavist susjeda zahtijeva imajući to ispravno oplođena , te nasadi . Zdrav travnjak ima debeli pokrov s tamnozelenim lopatice . Tijekom vremena ,zemlja gubi hranjive tvari i pokazuje na travnjaku golim spotova ili umire trave . Pravilno navodnjavanje i kosi također igraju uloge u tome kako izgleda vaš travnjak . Korištenjem odgovarajuće savjete travnjak skrb , možete zadržati svoje trava cvjeta . Gnojivo

bujne, tamno zelenim travnjacima , gnojidba tla jepotrebno. Gnojivo vraća hranjivih tvari u tlu koje je priroda iscrpljuje . Ove hranjive tvari su dušik , kalij i fosfor , koji se nalaze u jednakim iznosima u pakiranog gnojiva kao što su 10-10-10 ili 12-12-12 formulama . Oploditi u rano i kasno proljeće , krajem ljeta , a na jesen .
Trava Sjeme

Možete primijetiti gole mjesta u vašem travnjaku , ili travnjak pojavljuje ne kao bujna i vitalno . Sijanje trave u proljeće počinje novi rast i pomaže da ispunite gole zakrpe . Potražite trave sjemena koje se uklapaju u vaš tip travnjak . Određene trava raste najbolje u suncu , a drugi se razvijaju u osjenčana područja . Sjeme travnjak s travnatom špahtlom , pokrivajući tlo ravnomjerno . Postavite plitki sloj slame nad golim područjima zadržati vlagu u tlu , dajući sadnice šansu da narastu .
Košenjetrava

pokositi travnjak bez scalping . Košnja preblizu tlu omogućuje vlagu pobjeći iz tla , a može uzrokovati trave umrijeti . Ostavite trave lopatice na visini od 3 inča , a ne rezati novu travu dok ne dosegne najmanje 4 inča visok. To mu daje šansu da razviju zdrave korijene . Izbjegavajte košenje trave za vrijeme suše .
Zalijevanjetravnjaka

zeleni travnjak zahtijeva vodu kako bi ga čuvati od umiranja i okreće svjetlo smeđe boje . Da bi došli do korijena ,voda treba apsorbirati 6-8 cm u tlo . To obično zahtijeva 1/2-inch od kiše ili zalijevanja . Voda travu kada je teren postaje tvrda i suha . Upotrijebite crijevo za polijevanje vrta ili sustav navodnjavanja , i vode u jutarnjim satima . Natapanje tla s vodom , ali nemojte dopustiti da postane gnjecava .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1016044094.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.