Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Osnove >> Content

Što jenajbolje vrijeme za spustiti Scotts obustavila crabgrass

? Svračice jeuobičajena godišnja korova koji se širi iz sjemena , sposoban za prezimljavanje i klijati sljedeće proljeće . Najtipičniji način za borbu protiv ovog korova je s preemergent herbicida . Scotts obustavila svračice preventivni je jedan od nekoliko prije klijanja dostupnih tretmana na otvorenom centrima . Kao i bilo herbicida koji radi kao preemergent , to je djelotvorna samo ako se primjenjuje u pravo doba godine . Nanesite na proljeće

Većina preemergent krvasta svračica tretmani rade prekidajući diobu stanica u korijenu novo proklijalo sjeme . To znači dapreemergent mora se primijeniti u proljeće prije rakova trave klija , što se može dogoditi kada temperatura tla doći do 50 stupnjeva celzijusa . Scotts preporuča primjenom obustavila crabgrass preventivni od veljače do travnja .
Proljeće dolazi u različitim vremenima na različitim mjestima

svračice klija ovisno o temperaturi tla , a nekalendarske . U južnoj Kaliforniji , svračice počinje klijati u sredinom siječnja . U sjevernoj Minnesoti , to ne može proklijati do sredine svibnja , ili čak i kasnije . Scotts ' preporuča aplikacija razdoblje jeopća smjernica trebala primijeniti u najvećoj mogućoj publici , ali to ne može i ne bi trebao zauzeti mjesto zdravog razuma .
Svake godine je drugačiji

Uzimajući u obzir vremenske uvjete u određenoj godini je jednako važna kao i regionalne razlike u dolasku proljeća . Vremenskih promjena svakog proljeća može uzrokovati tla zagrijati ranije nego što se očekivalo i da će ostati hladnije nego inače . Vlasnik kuće , koji se planira koristiti obustavila crabgrass preventivni treba obratiti pozornost na sve vremenske uvjete . Jedan od načina da se izbjegne sumnja da kada primijeniti preemergent je imati jeftin termometar tla na ruku . Ti su dostupni na vrtnim centrima ili od mnogih online hortikulturnih opskrbe poduzeća .
Više od jedne aplikacije možda će biti potrebno

Iako Scotts navodi da jeobustavila svračice preventivni traje sve rastu sezone , opet jeopća smjernica koje se ne može primijeniti na sve dijelove zemlje . Proljeće jenajbolje vrijeme da se prijave svračice preventivni , ali svračice može klijati u cijelosti od vegetacije . Preemergents i degradirati brže u toplinu , što je brže tri-šesttjedan u dijelovima Floride . U tom stanju ,drugi zahtjev preporuča 60 dana nakonprvog , bez obzira na to što preemergent koristi .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1016044218.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.