Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Osnove >> Content

Kako zadržati Mačke daleko od Raccoon Trap

Ako vaše dvorište, vrt ili kante za smeće su opustošenom rakuna , možda odlučite postaviti rakun zamku tako da ove invazivne životinjice mogu biti uhvaćeni i potom prevezen drugdje . Međutim , ako imate mačke okolo, da ne želite da ih venturing u zamku . Uživo zamka neće naškoditi bilo mačke koja je postala uhvaćen u njemu , baš kao što ne bi ni mrava rakuna , ali mačke će biti vrlo uzrujani s vama . I zamke ne mogu uhvatiti rakune , dok su mačke u njima . Uz odgovarajuće mjesto , mamac i nekim kemikalijama , možete držati mačke daleko od rakuna zamku . Upute Screenshot
1

Odaberite mjesto za zamku . Pokušajte se staviti u mjesto gdje mačke obično ne ide . Rakuni imaju tendenciju da se više drska od mačaka, ne bojte se stvari kao što su voda ili psi način da mačke veze .
2

mamac u zamku . Odaberite mamac koji će privući rakune , ali ne i mačaka. Klas jeodličan izbor , kao rakuni vole kukuruz , a mačke neće biti mami . Rakuni također vole marshmallows , koje mačke obično nisu zainteresirani u.
3

ugasiti odvraćanja držati podalje mačke , ali ne i rakuni . Možete kupiti mačka odbijajući prah i širiti ga diljem radijusu od zamku . Naftalina i odvratiti mačke , kao i bilo što s mirisom citrusa .
4

Postavite zamku noću . To je kada rakuni su aktivni . Držite mačke zaključana iznutra , azamka je postavljena .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1016044268.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.