Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Osnove >> Content

The Best trava Sjeme posaditi u Southwest Missouri

< p > Jugozapadna Missouri sjedi u prijelazno biljaka srčanost zone koja pokriva središnji dio SAD-a . Smješten u zoni 8 , doživljava povremene teške smrzava tijekom zime , ali i vidi vrućina u ljetnim mjesecima . Zbog svog položaja , ni super - vremenskim trave ni toplo - vremenske trave imaju prednost . Za najbolje rezultate , većina stambenih i poslovnih travnjaci su mješavine warm- i kul - sezona trava . Screenshot Kentucky bluegrass
< p > Kentucky bluegrass je cool - vremenske vrsta. Pomiješan sa sjemenom toplo - sezone trave , to će dobro obavljati u jugozapadnom dijelu Missouri . Kentucky bluegrass raste preko rizoma i stvara nove mladice prvenstveno u proljeće i rano ljeto . To treba redovito zalijevanje ostati zelena , ali će ići u mirovanju za vrijeme velikih vrućina i suše . Kositi na visinu od oko 1 & frac12 ; do 2 & frac12 ; inča za najbolje rezultate . U jugozapadnom Missouriju , Kentucky bluegrass stvara lišće i puca tijekom cijele godine . Pomiješajte ga sa sušom otporan na Bermudi ili Zoysia trave ga zadržati zeleno kada je voda oskudna ili odmjereno .
Zoysia Trava pregled < p > Zoysia travasporo raste , ali agresivna suša otporan vrste . To dobro radi u jugozapadnom Missouriju , gdje su ljeta su skloni suše i vrućine . Compadre sorte od Zoysia trava niče brže od svojih kolega sporije . Dok redovito Zoysia trave može potrajaticijelo ljeto u potpunosti utvrditi , Compadre se uspostavlja u jedan do dva mjeseca ako zali ispravno . Zenit je još jedna sorta od Zoysia trave . Dok Zenith je sporo raste , to zahtijeva malo održavanja , ima visoku bolesti i sušu toleranciju , i rijetko treba košnju . Oba Compadre i Zenith vrste Zoysia su izdržljiv ledina trave da izdržati težak iskoristiti dobro . Za najbolje rezultate , početi u sjeme korova bez trave i bez tla . Ako planirate miješati Zoysia s visokom vlasulje , uspostaviti Zoysia , a zatim posaditi visokog vlasulje u kasno ljeto ili ranu jesen . Ako ih posaditi zajedno ,sjeme Zoysia trava ne bi mogli afirmirati .
Bermudski trava pregled < p > Bermuda trava , kao Zoysia trava , je toplo - vremenske vrsta koja je suša otporan . Ona se uspostavlja brzo i može gušiti se korov i druge neželjene trave . Nakon sjeme klijati , ona širi rizoma i stolona , i ima tendenciju da se invazivni ako se ne kontrolira ispravno . Bermuda trava se naširoko koristi kao trke za sportske terene , golf igrališta i stambenih travnjaka zbog svoje sposobnosti da se odupre gust promet . Unatoč svojoj sposobnosti da izdrži sušu , to treba vodu barem jednom tjedno da ostane zelena . Bermuda trava zahtijeva puno sunca i ne podnosi sjenu dobro . U jugozapadnom Missouriju , sjeme svoj ​​travnjak u kasno proljeće do početka ljeta . Voda sjeme dnevno dok ne klijati . Nakon proklijati , održavati vlagu doktrava potpunosti uspostavlja . Ako uklopiti warm- i kul - sezone trave , overseed svoj ​​Bermuda travnjak s Kentucky bluegrass ili višegodišnji raž trave za zeleni travnjak tijekom cijele godine .

Fescues
< p > Fescues suprimarni trava u Missouri travnjacima zbog njihove prilagodljive prirode . Tall vlasulja jesuper sezona trava koja je otporna na sušu . To je grubo do srednje teksture i čini dobro opće namjene ledina trave . Unatoč identifikacije kao hladnom vremenu trave , visoki vlasulje podnosi visoke temperature dobro . Ako se pravilno zalijevati , visok vlasulje uspijeva u većini Missouri vremenskim uvjetima . pregled < p > Fina fescues dolaze u različitim sorti . Dok visoki vlasulja jegruba trava trava , fine vrste vlasulje su manje tolerantni prema gustom prometu . Neke vrste fino vlasulje obavljaju dobro u sjenovitim travnjacima , kao što Chewings , crvena , i puzanje . Ovisno o vrsti , neke fine fescues rastu u grozdovima i ne puzanje , dok su druge sorte učiniti. Većina fine vlasulje sorte napredovati u siromašnim , pjeskovitim tlima s suhim uvjetima . Pomiješan s engleskog ljulja ,travnjak s finim vlasulje će postati više nositi tolerantni i bolesti i insekata otporne .

od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1016133595.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.