Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Što su divlje svinje iskopavanje u Travnjak

? Divlje svinje ( Sus scrofa Linnaeus ) , koji se nazivaju i divlje svinje , divlje svinje i Razorbacks , su smetnja vlasnicima nekretnina , posebno u ruralnim područjima i predgrađima gdje lutaju nesmetano strane ograde , pa čak i većih autocestama. Oni prevrnuti travnjake i uništiti grmlje i ograda u njihovoj potrazi za hranom . Budući da mnogo od onoga što oni jedu je pod zemljom, a njihovo uništavanje je tako velika , mnogi vlasnici nekretnina su znatiželjni da saznate što divlje svinje iskopati u svojim travnjacima . Crvi i kukci

Grub crve, ličinke kukaca , kao i gliste nalaze u velikom broju u podzemlje . Zbogdivljih svinja može nanjušiti obrok 25 metara ispod zemlje , to prekopa velike količine zemlje da otkriju obrok . Svinja je teško njuška jesavršen alat za flipping preko velikih blokova SOD .
Reptili

Zbog njihove kljove su toliko jake da mogu puknuti korijen stabla uz malo truda , divlje svinje lako ubiti velike zmije, gušteri i kornjače . Jer takvi gmazovi često žive pod zemljom , kao i ispod kamenja , malča i komposta gomile ,divlja svinja prouzroči veću štetu krajoliku , dok ih traže .
Malih sisavaca

Neki sisavci koji provode vrijeme ispod zemlje često pada na plijen divljih svinja . Miševi, štakori , podzemnim vjeverice , vjeverice , madeža i glodavci sve gnijezdo ispod zemlje , i divlje svinje iskopati travnjak u potragu za njima jesti . Divlje svinje i plijen na nadzemni novorođenčadi većih sisavaca , uključujući jelena i stoke .

Biljnog materijala

Divlje svinje jedu gljive, korijenje i druge izdanka materijal koja raste ispod zemlje . Oni su osobito skloni žira i podzemnih gomolja , kao što su krumpir . Kikiriki usjevi su također osjetljivi na proždrljiv apetit divljih svinja .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016004816.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.