Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Da li travnjak VACS rad na kiši

? Velike livade ispod bjelogorice postati slojevita s lišćem dođe jesen. Iako je plasman jeizvediv izbor ,travnjak vakuum vam omogućuje da se izbjegne težak fizički rad . Bilo je tona vlastiti pogon , gurati ili tow - iza modela ,travnjak vakuum učinkovito pokupi lišće i grančice , dok ih je prikupljanje u vrećicu za pohranu . Trebali biste izbjegavati operacijski travnjak VACS na kiši , međutim , kako bi se spriječilo ozljede i strojnih klompe . Mokri Krhotine Klompe

travnjak VACS koristiti crijeva i propelere za prijevoz krhotine u vrećicu za pohranu . Kao što prolaze vakuum preko travnjaka , snažan usis vuče krhotine kroz mlaznice . Ako radite u kiši , Prljavština razredi zajedno kako se povlači u stroj . Iako usisna većinu krhotina kreće kroz sustav cijevi stroja , list dijelovi koji pramen zajedno čine klompe . Opstrukcija polako akumulira u stroju dok ne krhotine mogu proći . Kao rezultat toga , morate zaustaviti svoje dvorište projekt i jasan blokada . Izbjegavajte veliku štetu stroj radeći u suhim uvjetima . Suho lišće i krhotine ne sljepljivanje formirati klompe , osim ako su neobično velik .
Strujni udar

Mnogi travnjak Vac modeli su električki pogon , ili izpunjiva baterija ili priključena na električnu mrežu . Rad na kiši s travnjaka VAC može uzrokovati teške ozljede od strujnog udara . Iako unutarnji dijelovi obično su izolirani od vode, još uvijek možete primiti teške udarce iz istrošene dijelove . Na primjer , žičani strojevi s izlizanim kabela za napajanje može lako dotaknuti kožu i uzrokovati opekline i padova . Rade samo travnjak VACS kad kiša nije neizbježan . Povremeno pregledajte svoj ​​stroj kako bi se osiguralo da ne postoje dijelovi oštećeni ili su izloženi vlazi za najbolju sigurnost .
Unutarnji dio Šteta

Neki travnjak Vac modeli koriste oštrica sustav za rezanje krhotine u odori komada za povećanu pohranu tijekom rada . Ako to rade za vrijeme kiše , mokri krhotine postane gusta i teško rasturati . Kao rezultat toga , vaše lopatice postati dosadno , a možda i slomljena . Ostali pokretni dijelovi , kao što su rotoru , možda neće uspjeti da spin , kao i , što je vaš usisna izgubiti svoju svježinu . Slomljene unutarnjim dijelovima može biti teško za pristup i može zahtijevati stručnu procjenu , stvarajući skupe popravke .
Obzirom veći modeli

vučno - iza travnjak VACS su najčešće vezan za velike , vožnja - zajedno kosilice . Ovi strojevi moraju prikupiti velike količine lišća , što njihove cijevi promjera mnogo veće od push- tipa modela . Cijevi i crijeva može biti u rasponu od 6 do 10 inča širok . No, oni su još uvijek osjetljiva na klompe . Iako mokri krhotine mogu imati više prostora da se akumuliraju , klompe i dalje ometaju rad i može izazvati dio kvarova tijekom vremena . Sve u svemu, bilo travnjak vac zahtijeva suhe uvjete za najbolji rad i dugovječnost .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016004820.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.