Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

5 - HP Tecumseh motor snowblower neće raditi bez punog Choke

Tecumseh motor na vašem snowblower možda morati izvoditi na " pune" gušiti privremeno pod određenim uvjetima , ali ako morate ga ostaviti u punom gušiti se raditi stroj održivo , nešto nije u redu . Rješavanje problema . Vi ćete morati uzeti u obzir hladno startanje , podešavanja protoka zraka igla ventila i karburator čišćenje . Rješavanje problema mogao bi vam vratiti puše snijeg , čak i ako nemate iskustva u radu na Tecumseh motor . Hladnog starta i Prskanje

Razmislite uvjete pod kojima se pokušava pokrenuti 5 konjskih snaga Tecumsehova motor u . " Hladnog starta " događa kada je motor potpuno hladan , a nije korišten u zadnje vrijeme. Osim toga , temperatura izvan može pogoršati stanje. To je preporučljivo uvijek prilagoditi za plin u punom gušiti kada počinju Tecumsehova motor potpuno hladan . Uvjerite se da je postavka poluga choke je na "pun " zatim nastavite pokrenuti motor . Nakon što počne , polako pomaknite ručicu off " pune" gušiti dokmotor izjednačava . Akosnijeg puhač otkaže motor ili whines a onda ne uspije , napraviti mentalnu bilješku o tom zvuku za rješavanje problema .
Igla za podešavanje ventila

Nađi karburator , koji se nalazi na pola puta lijeva strana motora . To je prepoznatljiv zbog odmah prepoznatljive zdjela oblika . Pronađite vitko igle ventil pri dnu karburator zdjelu . Ovaj podešava dovod zraka u motor i mogao bi bitirazlog za rasprašenjem i navijanje iz motora nakon hladnog starta . Uključite se igla ventil skroz udesno , a zatim dobiti Tecumsehova zamašnjaka na gušiti . Natrag malo izvan gušiti , tek toliko da se prskanja motora i opet cmizdri . Dok slušate ove buke , okrenite ventil igle natrag na lijevo četvrtine zauzvrat . Poslušajte ikakvih promjena na motoru je raspršivanjem . Ako nastavi , nastavi postupno četvrtfinale okreta, s lijeve strane, na igličastim ventilom dokmotor zaglađuje . Ta podešavanja ventila može dokazati dovoljno da se motor upaljen bez nedostatku čak i kadapoluga gušenje podlogom u potpunosti isključiti " pun. "
Karburator Bowl čišćenje
< p > Počnite rastavljati karburator zdjelu za čišćenje , akoTecumseh motor još uvijek neće ispravno pobjegla čok čak i nakon prilagodbe uporni igla ventila . Uvjerite semotor isključen , a zatim stavite posudu ispod dna karburator zdjelu . Skinite maticu na posudu u donjoj koristite utični ključ . Pričekajte kao višak tekućina istekne iz Tecumseh motor na vaše jelo . Nakon što taj proces završi , odjebem karburator zdjelu s rukama i očistiti njegova naopačke s krpom i rješenje karburator čišćenje . Ribati zdjele uklonjena maticu žičanom četkom i otopinom za čišćenje .
Karburator ponovno sastaviti i završne Prilagodbe

Screw Tecumsehovoj motora karburator zdjela natrag na motoru , a zatim zategnite njegova uklonjena matica u donjoj posudi s kazaljke na satu ispada iz svog utičnice ključem . Vaš motor će sada pokrenuti učinkovitije , iako nakon pokretanja motora , možda ćete morati povući će položaj igle ventila opet sada dakarburator je očišćen . Alter iglu ventila nešto baš kao i prije , a osluškujući motor raspršivanjem . Nastaviti s prilagodbama dok svi rasprašenjem i grintav prestaje imotor radi glatko, bez oslanjanja na gušiti .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016004922.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.