Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Kako otkloniti poteškoće s Caterpillar 268B Električni

Razvijen je u kasnim 1950-ih od strane Minnesota je Keller proizvodnju, miniutovarivači izvorno dizajniran iz poljoprivrednik potrebu za učinkovitiji način za čišćenje gnoja iz Turske stajama . Od njihove početne debi , miniutovarivači su proizvedeni od strane raznih marki i koriste se za različite namjene . Vlasnici Caterpillar 268B mini utovarivač mogu održavati svoje računalo , kao i riješiti sve manje električne probleme razumijevanje kako otkloniti osnovnih električnih problema s opremom . Upute Screenshot
1

Za početak pokušavao ugasiti , a zatim uključite Caterpillar 268B mini utovarivač . Napomena Akouređaj ima poteškoća s uključivanjem ili borave na jer to može ukazivati ​​na problem s električnom sustavu .
2

Očistite sve u mini utovarivač je električni vodovi s krpom . The Caterpillar 268B miniutovarivači su dizajnirani da imaju više user -friendly električni sustav u kojem električni vodovi su lako dostupni . Obrišite moguću prljavštinu ili ostatke električne vodove , kao i njihove veze unutar stroja .
3

Osigurajte sve priključke za električnu energiju i linije unutar mini utovarivač . Ako ste pronašli sve slobodne veze , ponovno zategnite ih . Kao što su osiguranje električne vodove , ček za bilo izlizane žice ili oštećenih područja unutar linije .
4

Zapišite sve veze koje bi mogli biti fiksna . Referentni svaku posebnu vezu s Caterpillar 268B priručniku kako bi se utvrdilo električnu pitanje . To je važno kako bi se ocijenilo jesu li ili ne to jejednostavan popravak , kao što je zamjena izlazna čep ili ozbiljniji električni problem koji će zahtijevati stručnu pomoć .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016004945.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.