Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Kako bi se utvrdilo koliko metara dugkolovoz je

Mnogi pojedinci voziti gore i dolje svoje kolne prilaze svakodnevno , plaćati malo pozornost na koliko dugo od udaljenosti su oni zapravo pokriva . Ako jednostavno želite znati koliko metara dug vaš kolovoz je , ili vam je potrebna dimenzije prilazu za kupnju kolovoz izolacijskog materijala ili šljunka , postoji nekoliko načina na koje mogu izračunati tu brojku . Prikladna metoda će ovisiti o izgledu vašeg kolovoz prostora . Upute Screenshot
1

Izmjerite udaljenost pomoću geometar je kotač . Osobito ako je vaš kolovoz je dugo , vi svibanj želite kupiti ili posuditi geometar je kotač . Za mjerenje s ovim alatom , jednostavno gurnite kotač niz prilaz i brojati broj klikova koji se čuje što vam je činiti . Ovisno o vašem kotača , svaki klik će predstavljati različite udaljenosti . Ova opcija je prikladna samo za asfaltiranim prilaznim , kaokotač neće kotrljati djelotvorno , i , kao rezultat , neće se pokazati pouzdanu mjeru , na šljunku .
2

Trčanje metar niz prilaz . Ako vaš kolovoz je kratka i ravna ,jednostavna mjerna vrpca može biti sve što je potrebno da se vaše mjerenja . Uz pomoć prijatelja , pokrenuti metar na jednoj strani na prilazu . Ako vaš kolni prilaz je dužina proteže izvan dosega jedne mjerne trake duljine , koristiti kredu označiti gdje vam tape ponestalo i početi ponovno mjerenje od tog trenutka , poslije dodavanja dvije figure .
3

koristite konop pokrenuti niz jednu stranu prilaza za mjerenje curvy prilazu dužine . Pažljivo položite komad konopa protiv rubu svog kolovoz , kreće niz prilaz kao i vi . Nakon što ste položili konop , izrezati ga ili ga označiti gdje svoje kolovoz završava . Pokupiti konop i izmjeriti njezinu dužinu . Zbogužeta krivulja će sa svoje kolovoz , ova opcija jenajprecizniji za curvy prilazu .
4

Reset vašeg automobila putovanja brojača kilometara , a zatim voziti niz prilaz . Zabilježite čitanje si zadobio u miljama . Da bi se to prevesti na noge , pomnožite čitanje u 5280 ,broj noge u milje . Ova opcija je najprikladnije za vrlo duge prilazni putevi , kao što to nije tako precizno kao i neke druge opcije .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016004979.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.