Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Tehnike za brisanje lišća

Kad stigne jesen , boje lišća sulijep prizor . No, kada padnu , oni stvaraju klompe u oluke , kao i dobiti na putu u vašem dvorištu . Važno je da ih ukloniti s travnjaka kako bi se neka tvoja trava raste u proljeće . Ih izvadite iz oluka uzeti malo više posla , ali to je učinjeno uz vrlo osnovnih alata . Raking i travnjak Sweepers

najjednostavniji način je raking lišća u svom dvorištu s ručnim , širokog lišća grablje . Iako je to fizički naporno za neke , to je također vrlo dobra vježba . Rake lišće na tarp kao jednostavan način da se presele lišće zabit . Za one koji ne mogu grablje lišća ručno , travnjak čistači su također dostupni . Jedan je prikazano na organskoj Farmer stranicama nema motor za miran rad .
Leaf puhala

Koristite list puhala kao drugu opciju kad prekomjerna tjelesna aktivnost nije opcija . Leaf puhala su bučni , ali pomoći skupiti lišće iz mjesta koja su teško dostupna . Neki od tih područja su Dry Creek kreveta ili kosi kuta u dvorištima . Također , koristite list puhala , ako imate veliku uređenu okućnicu sa značajnom količinom lišća . Leaf puhala su dodatno veliki put štediše , ako imate malo vremena na raspolaganju . Za sakupljanje lišća s lišća puhala , koristiti TARP kao što je učinjeno s grabljama .

Čistio Žljebovi

Lišće ostavili u oluke može napraviti oluka prelijevanje kada je kiša . Očistite ih se izbjeći trošak od vlasništvo tvrtke to radi za vas . Nađi ljestve da nije nesiguran i stavite ga na ravnu površinu po svojim oluka . Ili , raditi od krova , ako je krov ima nisku visinu i imate ne-skliznuti cipele . Nosite rukavice i zaštitne naočale kako bi se spriječile ozljede od oštrih rubova ili krhotine . Ili kašičica iz lišća rukom ili sprej crijevo za vodu u oluka izaći sve lišće i prljavštinu . Nastaviti koristiti crijevo dolje bilo ispusta , ako ostavlja stvoriti više klompe .
Odlaganje lišća

Bag svoje lišće i provjeriti za usluge zbrinjavanja list u vašem gradu ili grad , preporuča Michael Goatley Jr. Virginije kooperativne . Nisu svi gradovi imaju taj servis dostupan , ali pogledajte u vašem lokalnom telefonskom imeniku . Alternativa je usitnjavanje svoje lišće u vlastitom dvorištu . To je lako učiniti s usitnjavanje kosilice koja kotleti ostavlja natrag na travnjak . Mnogi dobri usitnjavanje kosilice modeli dostupni su i izvoditi od $ 150 do 329 dolara . Virginia kooperativne napominje da usitnjavanje jeučinkovita metoda upravljanja lista koji također sprečava štetu na travnjacima .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016004993.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.