Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Kako napraviti snijeg Pusher orati za Bobcat

Bobcat jetvrtka koja proizvodi front- end loading Mini utovarivač . Pusher plug jevrsta snježnog pluga koji je montiran u fiksnom položaju na prednjoj travnjak traktor ili Skid Steer , poput Bobcat . Orati prilozi se mogu kupiti za Bobcat , kao produžetak . Međutim , oranice priloge mogu biti skupi . Zajedničko , fiksne pozicije plug prilog može biti izgrađen od dijelova u nekoliko sati . To je ono što vam je potrebno
Drill
Old orati pokriti Screenshot prijemnika montažu zagrade Pretraživati ​​Receiver montažna ploča
Matice i vijci
Prilog ruka
Prikazati više uputa

1

dobiti stari plug štit iz otpad , ili koristiti stari , ako imate jednu polaganje oko dvorištu ili garaži . Plug štit jedugo lopata poput komad koji zapravo plugovi snijeg .
2

koristiti čelične vune jastučić i čišći , poput kometa , ukloniti što više hrđe od pluga štita što je više moguće .
3

Povucite ris do stražnje strane pluga štit i ispitivati ​​gdje jemontaža prijemnik na Bobcat . Prijemnik skupština na Bobcat jestopirao područje na prednjem dijelu Skid Steer da različite front- end privitke spojiti . Usporedite visinu na Bobcat na stražnjoj strani pluga štit kako bi se utvrdilo gdje je ( na pluga štit ) montažni nosači će morati biti instaliran .
4

Postavite nosač na lijevoj strani na stražnjoj strani pluga štit i oznake gdje montažu rupe su s olovkom . Učiniteisto na desnoj strani pluga štit .
5

Izbušite rupe za nosače za ugradnju na stražnji dio pluga štit .
6

držite montažu zagrade na mjestu i opet skliznuti vijak kroz bracket rupu i rupe izbušene na pluga štit . Pričvrstite maticu na stražnjoj strani vijka i zategnite ih s ključem ili socket set .
7

Fiksirnu ruku između dva montažu zagrade i izbušiti pričvrsne rupe na svakoj strani ruke . Slip montažnih vijaka u izbušene rupe , a zatim pričvrstite matice i zategnite s ključem .
8

Povucite kraj privrženosti ruka koja je montirana na DIY potiskivač orati u prijamnik ruka Bobcat i slip zaključavanje igle kroz rupa za pričvršćivanje .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016044379.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.