Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Kako otkriti sprinkler curenja

Vatrogasni sustavi osloniti na stalni pritisak vode radi ispravno . Ako je vaš sustav iznikle curenje u sprinkler linije , prskalice neće nastupiti na njihov najbolji . Možete otkriti curenje u sprinkler sustav uključivanjem prskalice i provjera za nakupljene vode na površini . To će vam dati dobru ideju o mjestu i težini curenja . Otkrivanje curenja jeprvi korak u određivanju jedan . To je ono što vam je potrebno
3/4-inch PVC čepovi (čak broju sprinkler glave na vašem sustavu )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Isključite napajanje Ponuda na prskalica vremena kako bi se osiguralo da prskalice ne uključite , dok radite .
2

Idi na svakom sprinkler glave na sustavu i odvrnula prskalice ulijevo dok svaki od njih povući bez sprinkler linije podzemlju . Postavite navodnjavanja glave na stranu za sada .
3

Umetnite 3/4-inch PVC čep u otvor na vrhu izložene prskalica liniji gdje su priložene prskalice . Uključite čepove smjeru kazaljke na satu dok se čvrsto . To će zapečatiti sustav navodnjavanja tako da voda može pobjeći samo od curenja .
4

Uključite se u prskalica vremena i postavite kotačić na "Run " ili " Test " položaj za početak navodnjavanja ciklus .
5

Dopustiteprskalica ciklus pokrenuti najmanje 30 minuta . Tijekom tog vremena , voda će se polako pobjeći od bilo kakvih propuštanja na sustava za navodnjavanje . Nakon 30 minuta , voda bi trebala početi bazen iznad površine . To jepokazatelj curenja u liniji ili cijev za ugradnju i daje vam opće ideje o tome gdje da iskopaju liniju za popravke .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016044426.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.