Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Kako ubiti oxalis Naravno

Suočavanje s korov u svom dvorištu je teško i frustrirajuće . Oxalis dodaje da ove frustracije jer umnožava tako lako . Svoje korijene ima sitne žarulje u prilogu ; bilo jedno od njih , ako se u tlu , može reproducirati oxalis , čak i nakon što ste uklonili glavnu biljku iz svog travnjaka . Postoje prirodni načini za ublažavanje tog problema , tako da možete dobiti osloboditi od oxalis bez oštećenja ostatak svog tla . To je ono što vam je potrebno
kipuće vode Screenshot sode bikarbone
deterdženta za pranje suđa
Ocat
Prikazati više uputa Screenshot
1

Kuhajte malo vode i izlij na lišće oxalis korova . Svaki put kad vidim novi oxalis razvija , ponovite postupak .
2

Kombinirajte dvije žlice sode bikarbone s malo deterdženta za pranje suđa i prelijte ga oko oxalis . To je osobito učinkovita na vrući dan , jer korijenje će apsorbirati brže . To će oslabiti korijen sustav i uništiti ga , ako nastavi proces na redovnoj osnovi.
3

Pomiješajte 1 unca tekućine za pranje posuđa s galon octa . Ulijte ovu kombinaciju u sprej bocu i koristiti ga na oxalis . Sapun će pomoćiocat pridržavati lišća i ubiti ga . To je samoprivremeno rješenje , budući da to nije vrlo učinkovit protiv korijena ili žarulje koje uzrokuju ih da se razmnožavaju .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016044431.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.