Kako instalirati Toro travnjak sprinkler sustav

Toro sprinkler sustav uključuje prskalice , voda ventile i cijevi , koji nose vodu do prskalica . Stvarni Toro podzemne prskalice pružaju različite funkcije , ovisno o modelu . Na primjer , rotacijski Toro prskalice sprej s jedne strane travnjaka dodruge dok stacionarni Toro raspršivači ne okretati i jednostavno zalijevati travnjak u jednom smjeru kada je aktivirana . Postoje različite faze instalacije sustava za navodnjavanje i za svaki dio bi trebao početi s nacrtanim planom i potrebnih dijelova . Kao primjer , razmislite instalaciju sustava pomoću polivinil klorida (PVC ) cijevi na neku od ranije postojeće linije za navodnjavanje i ventila manifold.Things što vam je potrebno Srpski teflon traku
Rezač cijevi
ključ

Prikaži više uputa
1

kopanje rovova u tlu gdje su cijevi i Toro prskalice će ići prema planu instalacije . Nokautirati komponente Toro sustava za navodnjavanje uz rovove , gdje će biti instalirani .
2

Pijesak dolje krajevima svakog PVC cijevi , dok se svi grubi rubovi su glatki .

3

Obrišite PVC premaz na unutarnjoj strani razdjelnik izlaznim priključcima i na krajevima PVC cijevi koje se uklapaju u okova i dovesti se do pojedinačnih Toro sprinkler stanica ili zone .

4

Obrišite PVC ljepilo na krajevima PVC cijevi kolodvora i unutar razdjelnik izlaznim priključcima . Umetnite cijevi u okova i okretati im četvrtine okrenuti ih smjestiti udobno u opremanje . Držite cijevi na mjestu 15 sekundi ili dok se ljepilo osuši .
5

Obrišite PVC primer i ljepila na svakoj cijevi i dolikuje . Stane ih zajedno jedan po jedan , dok se svaka stanica je staviti zajedno .
6

Wrap teflon trakom oko niti jedni ljuljačka sklop cijevi u smjeru od teme . Koristite ključ za zatezanje sklop za ugradnju . Nikad zategnite PVC dijelove s ključem više od punog okretaja . Zajebi svakom zamahu sklop cijevi u armatura unutar sprinkler stanice na koje planirate instalirati navodnjavanja kućište .
7

Wrap teflon trake oko teme svake Toro sprinkler stanovanja u smjeru teme . Zategnite svaku vezu s ključem . Zajebi svaki navodnjavanja kućište na drugom kraju svakog swing cijevi .
8

Ispunite rovova s prljavštinom i zatrpaju cijevi i prskalica kućišta . Potvrdi da prskalica kućišta su vertikalni u zemlju i da su glava za raspršivanje su odmah iznad , pa čak i na terenu .

Hladno vrijeme Oštećenje sustav prskalica

Blokiran je voda jedan od najgorih neprijatelja sprinkler sustava . Zbog vode se širi kada zaledi i raspršivači ne daju širi vodu prostora za kretanje , smrznute vode može razbiti ključne komponente . Morate zimu svoj ​​sustav svake godine prije prvo

Více >