Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Vatrogasni sustavi i Wells

Većina ljudi s sustava za navodnjavanje su to instalirana i spojena na glavni opskrbe uslužni linije vode koja Usluge njihovu kuću . Međutim , nije svatko ima kuću spojen na komunalnoj vodoopskrbi . Za one koji se oslanjaju na bunarske vode u kući ,drugačiji pristup prskalice treba poduzeti . Scale

veličine sustava za navodnjavanje koje možete koristiti sa svojim dobro ovisi o veličini zdenca i stope za napajanje . Neki izvori potrajati dugo vremena za punjenje kada pumpa dolje, dok su drugi vrlo brzo napuniti . Znajući koliko vode imate pristup pomaže da odlučite da li ili ne možete instalirati mali vrt sustav za navodnjavanje ili prskalice brinuti za cijeli travnjak , vrt i još mnogo toga.
Uspora
< br >

Ako koristite vodu za ništa drugo osim vašeg sustava za navodnjavanje , morate instalirati nepovratni ventil na liniju . Inače , da bi mogao staviti potencijalno prljave , štetne ili na drugi način opasnu vodu natrag u opskrbi . Ako koristite da je dobro za opskrbu vodom u svoju kuću , što bi završiti što je izložena na njega na mnogo načina , bez nepovratnog ventila na liniji .
Pumpe
< br >

sprinkler sustav koji koristite za vožnju svoje prskalica glave treba generirati dovoljno pritiska voziti vodu niz cjevovoda se instaliraju pod svoj ​​travnjak . Ako servisiranje vrlo malu površinu , mogu vam treba samo minimalni pumpu da to postigne . Za veće , više opsežnog sustava za navodnjavanje ,odvojeno , veliki spremnik tlaka pomaže kako bi se osiguralo da se adekvatno tlak vode je uvijek na raspolaganju .
Propisi

različitim zakonodavstvima imaju različite propise u vezi privatnih bunara koji se koriste za navodnjavanje i prskalice , kao i onih koje se koriste za opskrbu doma vodom . Trebali biste uvijek provjeriti kod lokalnog planiranja državnog ureda ili odjela zaduženog za okoliš kako bi saznali što se dopušta i dozvole koje je potrebno instaliratidobro, čak i ako samo namjeravate koristiti ga hraniti sustav navodnjavanja .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016044660.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.