Prirodni Mosquito Travnjaci Spray

Komarci su privučeni područjima gdje je zrak još i vlaga dostupan. To čini travnjaci otvoren za zarazu . Pokušajte prirodne lijekove kao prvu liniju obrane . Možete napraviti svoj vlastiti domaći sprej ili tražiti sve- prirodni proizvodi na najbliži vrt opskrbe trgovine . Tree Oil Spray

Neem ulje jeprirodni repelent koji je izvađen iz nima stabla , koja raste nativno u Indiji gdje se komarci suveliki problem . Aktivni sastojak je sallanin . Možete naći Neem ulje sprejeve u vrtnim centrima . Nanesite prema uputama .

Limun Plant sprejevi

Biljke s limunom mirisa su uvredljive za komaraca , kao što su tajlandski limunske trave i limuna bosiljak . Tajlandski limun trava sprejevi se obično koriste u Aziji . Ono što ga čini učinkovit je da sadrži prirodni citronella ulje . Napravite vlastiti sprej sjeckanje šest stabljika Tajlandski limunske trave u blender sa 3 šalice vode , ili nasjeckajte 1 šalicu limunova bosiljka i dodati 2 šalice vode i staviti u sprej bocu .


bazi povrća sprejevi

Znanstvenici u Delhiju , Indija , pronašao ulje paprene metvice učinkovita u ubijanju komaraca i njihove ličinke . Koristite 1 TSP . od bombona ulje po čašu vode napraviti sprej . Također možete koristiti češnjak sok napraviti svoj ​​vlastiti sprej . Pomiješajte jednu četvrtinu češnjaka sok s pet dijelova vode i staviti u sprej bocu . Također možete pronaći komercijalni češnjak i nana aplikacije na vrtnim centrima .

Obrezivanje travi ispod ljiljanima

visoka trava skriva ljiljane , zamagle šarenog cvijeća s punim pogledom . Redovita košnja je također važan dio raste zdrav travnjak . Kad obrezivanje trave pod ljiljanima ,trik je da će biti vrlo oprezni - ljiljani imaju mesnate , delikatna stabljika

Více >