Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Pomozite me : Ja Mlazni korova na mom dvorištu i sada imam smeđe mrlje

U najopćenitijem smislu ,herbicida svaki kemijski namijenjene izazivanju ozljeda ili smrti u biljci . Ovaj smrtnosti čini herbicidinezamjenjiv alat u borbi protiv neželjenih korova i trave , ali također ih čini potencijalno opasni . Herbicide ozljeda nastaje kadaherbicida kemijske štetebiljne da namjerava napustiti neozlijeđena , " ne-ciljni vegetacije . " Simptomi herbicide ozljede

Simptomi herbicid ozljede zrcalu te nekih drugih uobičajenih biljnih bolesti ; samo zato što ste koristili herbicid na ili u blizini vašeg travnjak prijetravnjak je izbijati u smeđe mrlje ne znači nužno da je jedan izazvalodruge. Naravno , ozljede Simptomi ovise u velikoj mjeri o herbicida kemikalije i vrsta korova na udaru , ali neke uobičajene simptome herbicida ozljede su spljoštene , upletena ili vadičepa u obliku lišća , trave lopatice koje mogu odvesti na nepravilnog oblika , zajedno s okreće smeđa . Ako ste u mogućnosti pronaći bilo koje druge potencijalne uzroke smeđe mrlje travnjak i ako primijetite bilo koji od ovih drugih popratnih simptoma herbicida oštećenja , šanse su dobre da vaš travnjak pati od herbicida ozljede .
liječenje ozlijeđeni travnjak

najčešće preporuča metodu za liječenje herbicide ozlijeđeno travnjak je zapravo da se ne radi ništa . Tako dugo doktrava je relativno zdrav i snažan i nije bila izložena prekomjernim količinama herbicida , to bi trebao prerasti štetu . Pratite travu kroz vegetacije i provjerite da li novi , zdravi rast je uzimanje mjesto od porumeni i oštećena područja . Ako se to ne dogodi ,trava možda bili izloženi na dovoljno visokoj dozi herbicida da je umro i da će morati da se presaditi . Ako novi rast ne pojavljuje zdrava , jednostavno nastaviti normalno navodnjavanje i kulturne prakse upravljanja kako bi bili sigurnitravnjak ostaje dovoljno zdrava da opstane štetu na herbicide .
Sprečavanja budućih ozljede

najvažnija mjera bilo homeowner može poduzeti , kada su suočeni s herbicida - ozlijeđeno travnjak , je da zna što je uzrokovalo ozljedu u prvom redu kako bi se izbjeglo buduće probleme . Uvijek slijedite oznaku upute proizvođača studiozno ; pogrešna primjena herbicida jevodeći uzrok ozljeda herbicida na bilo biljke . Pobrinite se da se samo kupiti herbicid formulacijama koje su ocijenjene kao siguran za uporabu na i oko specifičnih vrsta trave što rastu . Akoste koristili herbicid je ocijenjeno za korištenje na svoje vrste trava , razmislite još jedan brand ili kemijsku formulaciju umjesto i primijeniti novi herbicid na neprimjetan dio travnjaka za testiranje za moguće ozljede .
Ostalo razmatranja

Kulturne prakse također može ponuditi kontrolu korova , tako učinkovito da neće morati obratiti korištenje herbicida da bi korov izvan travnjaka . Weeds su konkurentne biljke , tako da sve što možete učiniti kako bi vaš travnjak osvojiti natjecanje za hranjive tvari , vode i sunca će pomoći gušiti se korov iz travnjaka . Ukoliko korov dalje izbijati na travnjak , fizičke mjere kontrole, kao što su ručno čupanje , često su sve što je potrebno za kontrolu epidemije . Nakon ove prirodne i kulturne kontrole pristupa se isključuje potrebu za korištenje bilo herbicida na sve , izbjegava mogućnost herbicida ozljede na svoju travu .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016044773.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.