Moj Orbit Sprinkler Timer neće prestati

Orbit prskalica timer nadgleda raspored navodnjavanja za više sekcija u travnjak . Ponekad , jedan ventil ili sve ventile može zaglaviti otvoreno , što omogućuje prskalice zalijevati travnjak kontinuirano . Nakon što ste potvrdili da jetimer nije postavljen na ručno zalijevanje , možda ćete morati znati kako riješiti taj problem. Trajanje Vrijeme

Akotimer počinje proces navodnjavanja za jednu ili više zona , ali oni neće isključiti ,vrijeme trajanja mogla biti postavljena previsoko . Pritisnite tipku za odabir odgovarajućeg navodnjavanja program u pitanju , onda okretati brojčanik za navodnjavanje za " Station trajanje " i promatrati vrijeme trajanja unutar zaslona . Akovrijeme trajanja predug , pritisnite tipku dolje usmjerenu na niže vremena . Neki Orbit sprinkler timeri imaju okomite klizne prekidače ili gumbe umjesto dial , što je također moglo omogućitiventil pokrenuti ručno .
Raspored

Ako neke stanice isključiti , ali jedna stanica ostaje na ,stanica u pitanje bi moglo imati dva različita puta rasporedu zalijevanje koje se preklapaju . Neki Orbit timeri imaju više programa , koji omogućuju vam da postavite različite zalijevanje rasporedi za različita područja travnjaku . Stanice ili zone može biti na rasporedu je u oba programa , a ako su dvije raspored puta preklapaju ,zona ili ventil ostaje otvoren dokonačni raspored program je završio . Odaberite željeni program , okretati kotačić na " Start Time " i promatrati početka navodnjavanja za svaku stanicu u svakom programu . Ako postoje dva preklapaju početak puta za istu postaju , prilagoditi ih , tako da oni više ne preklapaju .
Valve Na

ventil možda su ostala otvorena iz prethodnog odvodnje , u kojojelektromagnetski ilikrvariti vijak bile labave ili ne široka dovoljno . Solenoid jeveći mjenjača prema " Flow " kraj na vrhu ventila . Krvarenje vijak je manji i nalazi se odmah ispred svitak na vrhu ventila . Grip oba ova i pretvoriti ih smjeru kazaljke na satu zategnuti i zatvoriti ih .
Začepljen ventil

Akoodređena stanica ili zone sustava za navodnjavanje ne isključite kad rasporedu ,ventil mogao biti začepljen sa krhotine i otvarao . To je moguće popraviti ventil uklanjanjem krhotine . Prvo , isključitelinija za navodnjavanje ventilom . Twist off solenoid i izvucite elektromagnetski filter i klip . Koristite vodu i ruke kako biste uklonili nečistoće i blokada od tih komponenti , a zatim ih vratiti na mjesto .

Što to znači kada vaš Sprinkler sustav je pao u Pritisak

? Imaš pravo količinu vode tlaka je najvažnije za održavanje svoje prskalice radi ispravno . U većini domova ,pritisak vode je postavljena na oko 60 psi, ili funti po kvadratnom inču . To jeiznos od pritiska koji je potreban da se prisiliti sprinkler

Více >