Kako Spread šljunka

Bilo da ste polaganje šljunka na kolni prilaz ili put u svom vrtu , pomoću teških strojeva ili samo lopatu , načela širenja šljunak su isti . Morate slijediti iste korake kako bi se osiguralo da ćete završiti s stan , pa čak i nogostup ili kolovoz kada ste gotovi . To je ono što vam je potrebno
Rukavice
Lopata
Šljunčana Rake
Wheelbarrow
pokazati više Uputstvo Screenshot
1 Man-made šljunčana obično je oštriji i bolje prilagođen za kolne prilaze .

Odaberite vrstu šljunka što je potrebno . Prema BetterGardenIdeas.com , postoje dvije glavne vrste šljunka , umjetan šljunka i prirodno dobivenih šljunka . Man-made šljunka je izrađen od ručno zdrobljenog materijala i bolje odgovara za šetališta i prilazni putevi . Naravno bere šljunka često oblikuju tekuće vode , što su šljunak glatka i okrugla . Iz tog razloga , naravno, bere šljunka je najbolje koristiti u mjestima gdje su bosonogi ljudi će hodati .
2

Pripremite baze . Uvjerite sepodručje koje namjeravate širiti šljunka ravna i prazna . Uklonite sve biljni svijet iz određenog područja , kao biljke mogu rasti kroz nekoliko centimetara od šljunka . Uvjerite se da nema rupe ili udubljenja u puteljak . Ako postoje , ispunite ih i ukloniti sve prepreke , stvoriti ravnu površinu . Pejzaž tkanina i ivica može biti instaliran obeshrabriti rast biljaka u tom području.
3

Uložite šljunka u kolicima . Količina šljunka učitava ovisi o dužini staze i na dubini od šljunka želite distribuirati .
4

Nagnite kolicima naprijed za početak ulijevanja šljunka . Kao što su izlijevanje poduzeti nekoliko koraka natrag s kolicima . To će vam omogućiti da se distribuirati čak količinu šljunka s veće područje . Možete koristiti svoj ​​grablje ili lopatu za konsolidaciju šljunka u jednom području kolica tako da će biti lakše zaliti .
5šljunčana grablje

Rake prema van od središta hrpe šljunka prema barijere . Grablje okomito na smjer staze . Uvjerite se da jekoličina šljunka je kao i što je više moguće . Nakon što ste je zaradio jednu stranu hrpu , okrene i rade na drugoj strani . Ponavljajte ovo dokšljunčana još .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Kako zamijeniti podzemnom Sprinkler spigot

Sprinkler spigots ili ventili , kontrolira protok vode iz glavne linije na prskalicu linije opskrbe . Ovi ventili se može instalirati pod zemljom ili unutar kontrole navodnjavanja kutiji zajedno s glavnom cjevovodu. Bilo kako bilo , ventili mogu slom

Více >