Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Savjeti o Epsom soli

Epsom sol nije sol , ali je od čistog mineralnog sastojka magnezija i sulfata. Magnezij sulfat i čini Epsom soli prirodnu alternativu pomoću oštre acne proizvode na koži ili opasnim proizvodima , kao što su pesticidi u vrtovima . Na primjer , magnezijev lako upija u kožu za promicanje zdravlja . Sulfat radi da istjerati toksina i apsorbira hranjive tvari . Dakle , pomoću Epsom soli pruža mnoge prednosti . Zdravlje

Uz uklanjanje stresa , Gorka sol ima i druge prednosti . Za ublažavanje bolova , oteklina, uganuća i modrice , potopiti u kadi punoj tople vode pomiješane s dvije šalice Epsom soli . Za medicinskih stanja , kao što su giht , možete smanjiti upalu dodavanjem 2-3 žličice . Epsom soli u toplu vodu --- kao vruće kao što je udoban --- i potopiti na 30-ak minuta .
Vrt

Vrtlarstvo može uključivati ​​kupnju proizvoda kao što su gnojiva i insekticida sprej . Epsom soli , međutim , mogu zamijeniti one proizvode . Na primjer , proizvođači dodati Epsom soli u većini biljne hrane . Dakle , umjesto da koristite gnojivo , možete posuti Epsom soli na povrće , biljke i cvijeće jednom tjedno za pomoć u prehrani . Također , prije sadnje vrt , posuti šalicu Epsom soli na 100 četvornih metara za pomoć s gnojidbe . Osim pomoći biljke rastu , koristiti Epsom soli u vrtu i na travnjaku kako bi biljnih štetočina , umjesto da zapošljavaju opora kemikalija . Koristite 1 žlica . Epsom soli po litri vode na ružama da obeshrabruje štetnika . Također možete dodati 1/2 šalice Epsom soli u tlu potaknuti rast ruže.
Beauty

Drugi Epsom soli savjet uključuje poboljšanje kože i kosa . Koristite Epsom soli na tvom licu da djeluje kao sredstvo za čišćenje lica i istjerati mitesera . Istjerati mitesera , dodajte tri kapi joda i 1 TSP . Epsom sol u 1/2 šalice kipuće vode . Nanesite Epsom soli i joda smjesu na mitesera s pamuk loptu . Također, dodali Epsom soli na lice sredstvo za čišćenje može očistiti i piling kože u isto vrijeme . Pomiješajte samo 1 /2 žličice . Epsom sol u pročišćavajuće kremom , nježno umasirajte na lice i zatim isperite hladnom vodom . Svi koji žele dodati volumen na kosu može kombinirati Epsom soli s dubokim uređaj u jednakim dijelovima . Nanesite smjesu na kosu i ostavite u za oko 20 minuta , a zatim isperite .
Kućanski

Možete koristiti Epsom soli prilikom čišćenja oko kuće . Na primjer , kada perete pločice kupaonica , možete pomiješati jednake dijelove tekućine za pranje suđa i Epsom soli i koristiti ribati pločice čist . Pospite Epsom soli oko ili u blizini unutarnjih ulazu u kuću . Epsom soli djeluje kao barijera da bi puževi izvan zgrade .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016044941.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.