Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Moj Utjecaj Head Sprinkler neće pomaknuti naprijed i natrag

utjecaj sprinkler glave može šiljcima u zemlju ili stavljen na terenu , ovisno o bazi , zalijevati željeni segment travnjak ili vrt . Crijevo za vodu spaja na strani prskalicu i aktivira sprinkler glavu kada je uključen . Glava prskalica može biti prilagođen za vodu unutar određenog raspona . Nakonprskalica za vodu je postavljen , možda ćete naići na problem s ne- oscilacija . Pritisak vode

Akotlak vode ide kroz utjecaj sprinkler glave previsok ili prenizak ,prskalica glava neće okretati ; to će ostati samo na jednom mjestu . Da bi se utvrdilo pritisak vode , staviti manometar Pitot cijevi u potok vode koji izlazi iz glave za raspršivanje što bliže mlaznice što je više moguće . Ovisno o čitanju pritiska vode , ispraviti problem na izvoru vode .
La Pin

Akoutjecaj sprinkler glavu okreće na dosljedan krugu , ali ne osciliraju ili se vratiti natrag i naprijed ,trip pin ,tanak komad metala koji se nalazi u podnožju utjecaja prskalicu samo iznad dva putna ovratnike , mora biti podignuta . Spustite putovanja klin između dva putna ovratnike postaviti prskalicu osciliranje . Oscilacija uzrokuje sprinkler glavu u vodu u rasponu vrtnje , pri čemuglava seli natrag i naprijed između zadanih granica kao što je voda .
Putovanja Ovratnik

putovanje ovratnici se nalaze ispod trip pin na dnu sprinkler glave . Oni su postavili granice za navodnjavanje raspona . Savjet PIN aktivira granice određene od strane putovanje ovratnike kada se spušta između njih . Izlet ogrlice su obično metala ili plastike , a može se prilagoditi tako da ih pritom prstima ili štipanje dva kraka i ih rotirajući dok su jedni poravnati s lijevim i desnim rubovima navodnjavanja područja . Ako je putovanje ogrlice su preblizu ,prskalica glava može biti ograničena na jednom smjeru , a ne osciliraju ispravno .
Vanjskih Maziva

izbjegne dodavanje bilo kakve maziva za sprinkler glavu utjecaj . To bi moglo privremeno riješili problem , ali će oštetiti i odvojiti sprinkler glavu ni u kojem trenutku . Maziva za izbjegavanje uključuje ulje, WD - 40, teflon , silikon i cijevi doping . Maziva uzrokujeglava lako kreće kada se nanosi ali brzo privlači prašinu i prljavštinu u podloške i nosive dimnjaka . Trenje uzrokovano nakupljanje otpada istroši sprinkler glavu obujma, a dijelovi će biti potrebno zamijeniti .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016045060.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.