Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Kako erozije : Slama & Juta Mreža

nagnut područja su skloni erozije kao površinske vode često kreće niz padinu , ispiranje tla i vegetacije . Za ispravno kontrolu erozije , postoji nekoliko opcija na raspolaganju , uključujući i erozije slame dekom održanoj zajedno s jute mreže . Ove mreže pomažu ometaju protok vode i poboljšanje okoliša tla . Oba jute i slama su prirodni , biorazgradivi materijali , tako da su eko - prijateljski i da će s vremenom raspasti. Najbolji korištenje slame i jute mreža pokriva mali, ali strme padine i poremećen . To je ono što vam je potrebno
lopatu Screenshot sortirano pištolj
Staples
Prikazati više uputa
1

Digrov duž vrhu padine najmanje 8 inča dubok i 6 cm širine .
2

Položite gornji dio vašeg slame i jute mreže u rov . Gornji kraj trebao biti presavijeni ispod protiv tlu unutar rova iostatak role treba spustiti niz padinu . Osobinapokrivač za tlo na dnu rova sa dodirom pištolja ; koristiti jednu od glavnih ideja svakih 12 inča .
3

Napunite rov sa zemljom , tako da je površina kao razini kao i prije .
4

Lay idućih role ide niz padinu , preklapaju jedni druge za najmanje 3 noge .
5

Put Staples kroz deku i na tlo ispod na razmaku od manje od 1 pješice preko vrha i dna . Sortirano prema dolje s obje strane isredište svih peciva s razmakom oko 5 metara .
6

Dodaj daljnji stupac peciva s istim postupkom , s početkom u vrhu padine s rovu . Preklapanje 4 inča za pecivo u prometu preko padine .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016045073.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.