Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci održavanje >> Content

Kako Edge teren iz asfalta

Imajući granicu između vašeg površinu asfalta i travnjak čist jejednostavan način da bi se izgled vašeg dvorišta . Za one koji nisu upoznati s travnjaka okrajčivač , međutim , spriječava trave trke iz nasrtanje na asfaltu može činiti kao naporan zadatak . Uz plin ili električni pogon okrajčivač , međutim , možete precizno rezati ledina vratio s ravnom i čistom granice u okviru 15 minuta rada . To je ono što vam je potrebno
zaštitne naočale
Radne rukavice
duge hlače
Zatvoreni nožni prst cipele
Travnjaci okrajčivač
Prikazati više uputa
1 < p > Zaštitite svoje oči zaštitne naočale i nositi duge hlače i zatvorene nožni prst cipele . Iako relativno sigurno , ivica trave može uzrokovati labave krhotine pucati neočekivano .
2

Pomaknite travnjak okrajčivačem preko jednog kraja asfaltne površine gdje jetravnjak i asfalt susreću . Postavite okrajčivačem kakorotacijski struna između ruba asfalta i trave trke . Kotači okrajčivačem treba ostati na asfaltu . Samorotirajući niz bi trebao prevjes na travnatom terenu .
3

Uključite okrajčivačem i hodati u ravnoj liniji prema dolje dužini granice . Držite zatvoriti pozornost na ono što radite , tako da bi se na rubni ravno i da ne skreću predaleko od ruba asfalta i izložiti više nego što je potrebno .
4

Isključite okrajčivačem jednom dođete do kraja asfaltne površine i počistiti trave travnjaka isječke i bilo koje druge ostatke s površine .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1016045130.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.