Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> kosilice >> Content

Kojim kosilice Oštrice ići na

? Bilo da ste oštrenje postojeći nož ili instaliranje novih oštrice , pravilna orijentacija oštrica je vrlo važno . Ako instalirate na pogrešan nož , vaš kosilica ne može rezati ispravno . U nekim slučajevima , nepravilne instalacije oštrica može izazvati čak iblade raditi odvojiti od svog montažu ; ako se to dogodi , šteta na kosilicu ili čak potencijalno teške ozljede može rezultirati . Uklanjanje stare Blades

Jedan od najboljih načina da se odrede odgovarajuće orijentaciju kosilica oštrice je da obratite pažnju na to kakostara oštrica je montiran . Provjerite je li kosilice svjećice izvučen i nagnite kosilicu , tako da možete pristupiti oštricu . Držite nož s kožnim rukavicama , a zatim izvadite vijak ili vijke ga drži na montažnu ploču . Vodite računa o tome kako je oštrica nalazi i kako se spaja na ploču za montažu , a zatim ga izvadite .
Instaliranje novih Blades

Neki oštrice imati oznake koje pokazuju koje strane trebaju licem prema gore , što je lako reći kako je oštrica ide na kosilica . Ako ti se oštrica ne i da nisu bili u mogućnosti to pozivanje na stare oštrice , pogled na sječivo noža . Većina kosilice lopatice okreću u smjeru kazaljke na satu ( u suprotnom smjeru kad se gleda odozdo ) , i kao takvi imaju oštricu na desnoj strani . Ako niste sigurni kako vaša kosilica rotira , provjerite položaj tlačnog padobran ; ako je na desnoj strani pod kutom natrag ,oštrica smjeru kazaljke na satu . Nakon što je oštrica pravilno orijentirana , stavite ga na ploču za montažu i montirati ga pomoću opcijske hardver .
Koristeći pravo Blade

Različite kosilice ponekad koriste različiti blade dizajna, i uz uporabu noža krivi ponekad rezultira problemima instalacije , čak i ako je oštrica orijentiran ispravno . To ne bi trebao bitiproblem ako se zaoštrava postojeći oštricu , ali ako kupujete novi onda je važno odabrati nož koji je kompatibilan s kosilicom . Provjerite pakiranje oštricu da vidi da li je to u skladu s vašim specifičnim kosilicu . Ako niste u mogućnosti kako bi se utvrdilo da je iz pakiranja , konzultirati priručnik za vaše kosilicu ili fizički provjeriti dizajn montažu hardvera kako bi se osiguralo da ste odabrali oštricu koja ima odgovarajuću montažu rupe da stane vašeg kosilica .

Specialty oštrice

Ako ugrađujete specijalitet nož kao što je usitnjavanje oštrice , to ne može odmah biti jasno u kojem smjeru trebate ga montirati . Ovi noževi često imaju manju oštricu za smještaj grebena ili koljena u dizajnu noža . Pronađite tu oštricu i temeljiti svoju orijentaciju na to. Posebnosti blade poput " zube " treba ustati iz stražnjeg dijela oštrice jednom instalirani ; ove značajke obično su dizajnirani za kontrolu protoka zraka u kosilicu , i stoga neće doći u dodir s nebrušeni trave na sve .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1016005003.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.