# >> Dom i vrt > >> Garden & Lawn >> kosilice >>

Kako Električni radi kvačilo na Jahanje kosilica za travu

?Električna spojka na vašem jahanje kosilice kontrolira pto uključe /odvojili prekidač . To jenezamjenjiva sigurnosna značajka omogućuje vam da se zaustavi kosilice lopatice dok se kreće traktor , i da se uključe lopatice dok košenje travnjaka . KadPTO je postavljen na " angažirati " položaju ,električna spojka se aktivira . To uzrokuje kotačiće spojke rotirati i prijenos snage na rezanje palubi putem klinasti remen . Osim toga ,mehanička kočnica ugrađen u električni spojkom , zaustavlja lopatice čimPTO je postavljen na " oslobodili " položaju . Aktivacija Spojka

12 - Volt rotor zavojnica u rotirajućim PTO strani spojke stvara jako magnetsko polje , kadaPTO " angažirati " prebaciti je aktiviran . To interakciju s armature ugrađene u remenice na pogonskoj strani spojke . Magnetska sila rotora isporučuje zavojnice uvlači oprugom klizna ključem spojen na glavčinu remenice armature . Karoserije hub zatim kolege s utorom na rotirajuću zglobno vratilo i prenosi okretni moment od PTO osovinu armature za montažu izgrađen u kolotura . To uzrokuje kotačiće rotirati i prijenos snage na rezanje palubi preko remena .
Spojka Deaktivacija

Čimprekidač PTO je postavljen na " Isključi " položaj , napajanje 12 V rotora zavojnice je izrezati imagnetsko polje propada . To omogućujeoprugom klizna karoserije središte povući iz utorom na prijenosno vratilo , a time odsijecanje prenosi moment . Osim toga , dok se povlači ,karoserije središte aktivira mehanizam kočnica koja zaustavlja palube pogon remenice pojas odmah .

Kvačila zaustavljanja Srpski Srpski

Nakon dužeg rada , trošenje izazivazazor između rotora zavojnica i armaturu da se proširi . To stvara opasnu količinu topline koja može oštetiti zavojnicu rotora . Kada setemperatura podigne iznad sigurnosti granica ,bi- metalne trake unutar ugrađenim prekidačem topline prevladavajući elastična i smanjuje snage na rotor zavojnica . Čimkvačilo hladi , moć je obnovljena i počinje kvačilo opet raditi . To se može ispraviti uklanjanjem kvačilo i pooštravanje tri oprugama matice na obodu spojke ravnomjerno . Učinite to dok klizna senzorom mjerač 0,012 inča u utore na pola puta između orasima . Kadpipak mjerač počne vezati ,zračni raspor pravilno postavljen . No , tu su i tri zakovice na licu strani armature od spojke koji imaju tendenciju da se iskrivljuju kućište . Prije donošenja bilo kakve prilagodbe , okretati kotačiće dok su zakovice pozicioniran na pola puta između pipak kolosijek utora .
Spojka prestaje raditi

To se najčešće događa zbog niskog napona ili nepostojeći električno napajanje na kvačilo . Baterija bi trebala biti provjereni i optužen , koliko je potrebno . Ako je akumulator prazan , zamijenite ga prije nastavka . Ako je baterija zvuk , okrenite motor i izvucite kabel vodi do spojkom . Postavite mulltimeter čitati 10 amp ljestvicu . Umetnite sondu u jednu od rupa u konektor spojke , a drugi sondu na odgovarajući žice u odgovarajućim priključkom . Spojite zasebnu žicu za dva preostala Poveznica oba konektora za dovršetak krug . Okrenite prekidač zglobnog da" uključe " položaj . Akometar očitava ispod 4,0 pojačala , postojigreška u sustavu ožičenja traktora . To bi mogao bitineispravan relej ,slab spoj baterije ililoša PTO prekidač . Jestesustav odjavio ovlašćena . Akonapajanje je iznad 0,04 pojačala , postavite multimetar za ohma okruženju . Odvojite priključak spojke i umetnite sondu u oba udubljenja u spojke strani priključka . Akomultimetar Očitanje je ispod 2,4 oma , ili ako se uzdiže iznad 2,9 oma i /ili skokove u beskonačnost , rotora zavojnice su izgorjeli ispojke mora biti zamijenjen .

Kako Zajedno PutCombo Leaf Bagger

Kombinacija list Baggers su prikupljanja, montirane na stražnji dio kosilice jahanje . Kombinacija Baggers se koriste za torbu izrezaka , ali se skidaju , akovlasnik želi mulch lišća ili borovu slame . Tipični kombinacija pakiranje sustavi sastoje se

Více >