# >> Dom i vrt > >> Garden & Lawn >> kosilice >>

Moj Snapper kosilice počinje Ali ne miče

Snapper kosilice pružaju kuće brz i jednostavan alternativu za košenje velika travnata površina bez backbreaking rada . Zbrinut ispravno ,Snapper kosilice traje dugi niz godina , radi učinkovito i djelotvorno održavanje atraktivne trke . Zbogvožnje kosilica je dizajniran za jednostavnu uporabu i održavanje , možete otkloniti moguće uzroke koji ga čuvati od kreće naprijed se umjesto plaćanja profesionalni ispraviti problem . Početno Provjerite

AkoSnapper kosilica počne normalno, ali ne krene naprijed , provjerite položaj ručica mjenjača . Osim ako su zupčanici bavi ,kosilica koja je u praznom hodu je malo vjerojatno da se krene naprijed . Promjenjiva razinu kontrole brzina kretanja na naprijed ili nazad položaju gura kosilicu ispred ili u obrnutom smjeru . Čak i ako kosilica je u brzinu , provjerite daručna kočnica , koja je na centralnom kontrolnom stupcu , nije u zaključanom položaju . Oslobođenjem sigurnosni mehanizam u obliku ručne kočnice pokreće kosilicu prema naprijed .
Slomljeni hidrauličke pumpe Belt

Ovisno o pojas -driven hidrauličke pumpe za rad , Snapper kosilice može početi normalno, ali još uvijek ne krene naprijed , jer je izlizan ili slomljena hidraulične pumpe pojas . Ponekad ,suhi hidraulički sustav sprječava kosilicu ispravan rad . Pregledajte hidraulični pojas ako sumnjate da je rastrgan ili istrošen , i zamijeniti odmah nastaviti koristiti jahanje kosilice . Osim toga , provjerite dasustav ima tekućine ili zamijeniti tekućinu po potrebi prema uputama u priručniku za uporabu .
Neprilagođena veze

slomljen ili oštećen veze može uzrokovatiSnapper kosilice za početak , ali ne i krenuti naprijed ili natrag . Povezanost pomaže prilagoditi kosilicu je gas tako da radi na konzistentan brzine . Provjerite veze za naknadu štete ili pauze , a po potrebi ga zamijenite . Ponekad veze su u redu , ali su orasi koji ih učvrstili popustiti s korištenjem , nanoseći im da se guraju iz prilagodbe . Vratite povezanosti pa kotači i dalje raditi .
Drugih razloga

istrošeni , zloupotrijebio ili dobi prednji kotači drže kosilicu od pokretnih , pa će ona sjediti nepomično i vrtjeti kotače mjestu . Iako su kotači pomaknuti , što im nedostaje snage za pogon ili se krene naprijed i nose težinu kosilicu s njima . Istrošene kotačima kosilice s onima koje su posebno za njega . Drugi problem imajući kosilicu kretanje naprijed mogao bi bitiotvoren bypass ventil . Iako je to ostavila vam omogućuje da ga gurnuti ručno čak i kada je motor isključen , to je imperativventil ostaje zatvoren .

Kako instalirati John Deere usitnjavanje Kit

John Deere kosilice jahanje može napraviti brzi rad rezanje veliki travnjak . Trava je ošišan s rotirajućim oštricama postavljene u palubu i izbačena iz oluka na strani palube . Ako ne želite ukloniti pokošena trava iz vašeg travnjak , možete instali

Více >