Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> kosilice >> Content

Kako Prilagodite guverner na kosilici

Ako vaš kosilica motor radi prebrzo ili presporo ipodešavanje gas ne čini razliku , možda ćete morati prilagoditi guvernera . Guverner spaja na gasu i određuje koliko brzomotor će se pokrenuti kadagas se bavi . Podešavanje guverner može eliminirati potrebu za kupnju novog kosilicu ili imaju skupe popravke . To je ono što vam je potrebno
Socket wrench set
odvijač
kliješta
Prikazati više uputa Screenshot
1

Trace kabel gasa na motoru i pronađite guvernera . Guverner se sastoji od jedne ruke spojen na osovinu i obično je osiguran s vijkom ili vijak .
2

Otpustite guverner vijak ili vijak pomoću odgovarajuće veličine utičnicu i utičnice ključ ili odvijač . Okrenite vijak ili vijak na satu da ga popustiti . Nemojte ukloniti vijak ili vijak u potpunosti.
3

Gurnite guverner ruku dolje smjeru kazaljke na satu otvoriti gas , akoje problem što imaju jeslaba gasa . Push je guverner ruku gore ulijevo za zatvaranje gas za motor koji pokreće prebrzo .
4

Uključiteguverner vratilo u istom smjeru što se preselio je guverner ruku . Koristite kliješta okrenuti osovinu . Zategnite guverner maticu ili vijak i testirati kosilicu . Preurediti po potrebi .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1016045632.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.