# >> Dom i vrt > >> Garden & Lawn >> kosilice >>

Kako Promijeniti mulch kosilicu

kosilice često značajka malča košnje palube koji se moraju prilagoditi kako bi se kontrolirao koliko trava izrezati i odgovarajuće malčiranja sa svakom prolazu preko dvorišta ste potpuni . Vi svibanj želite promijeniti visinu kosilicu od leđa prema naprijed i sa strane na stranu , ovisno o visini svoje trave i svojim osobnim željama . Srećom , to je proces možete dovršiti bez upotrebe posebnih alata i kosilica , bez obzira na svoje postojeće znanje o rješavanju problema kosilica . To je ono što vam je potrebno
ključ
Prikazati više uputa Screenshot
1

Isključite svoje kosilica i pustiti da se ohladi u potpunosti .
2

Otvoreno napa preko vašeg kosilice motor i izvucite žicu svjećice za paljenje nalazi na strani okupljanja motora . Kabel za paljenje čepovi u stražnjem dijelu svjećicom .
3

Stavite rukavice i pogledajte pod kosilicu pronaći pražnjenja pucati koja se nalazi paralelno kosilicu dno . Izmjerite naprijed - najveći dio oštrice od svog vrha do tla . Također , izmjeriti visinu najstraÏniji dijelu oštrice od svog vrha prema dolje .
4

Otpustite kosilicu je hex matice pomoću ključa . Ovaj orah će biti samo ispod visećeg kraka kosilice dnu . Prednji i stražnji dio palube će podići ako zategnite maticu . Isto tako ,na palubi će sniziti ako otpustite maticu .
5

Okrenite kosilice okomite oštrice kako bi se prilagodio malčiranja palube na drugu stranu .
6

Pronađite hangar nosač na lijevoj dnu kosilice . To će biti smješten pored okomitih lopatice . Otpustite hex vijak koji se nalazi na hangara zagrada koristeći svoj ključ .
7

Nađi kosilica je podešavanje opremu pored vijka hex . Otpustite ga s ključem kako bi smanjila palube s jedne strane na drugu . Zategnite ga umjesto , kako bi se podigao na palubu s jedne strane na drugu .
8

Mjera oba kosilice okomite oštrice od njihovih savjeta koji će zemlju i osigurati da su jednaki. Mijenjajte opremu dalje kao nužna prilagodba kako bi se uravnotežio okomitost oštrice .
9

Koristite ključem zategnite vijak hex nakon što su završili s opremom za podešavanje i lopatice pravilno postavljena .

10

Ponovno kosilica je kabel za paljenje motora na svjećicu i zatvoriti haubu .

Kako koristiti Ovce pokositi voćnjak

Ovce su grazers pa gdje god oni žive u velikom broju ,trava je kratko . Možete iskoristiti ove sposobnosti na svoju imovinu . Voćnjak jeposebno dobro mjesto za nekaovce pasu travu dolje , jer druge biljke su puno prevelika za životinje za jelo . Kori

Více >