Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> kosilice >> Content

Kako Rješavanje problema Cub Cadet jahanje kosilice

Vaš travnjak može trpjeti , ako je vaš jahanje kosilice razgrađuje. Cub Cadet jahanje kosilice serija jeskupina kosilice proizveden od strane MTD koji imaju Briggs & Stratton motorima i da mogu patiti od niza zajedničkih problema koji se moraju troubleshooted i popravljene prije bilo travnjak održavanje može nastaviti . Srećom , možete obaviti mnogo grešaka na vašem Cub Cadet jahanje kosilice , bez obzira na vaše iskustvo s rješavanje problema takvih strojeva . To je ono što vam je potrebno
Gas
Zamjena utikač svjećice
Socket wrench
Prikazati više uputa Screenshot
1

Odvijte svoga Cub Cadet jahanje kosilicu kapu goriva i učiniti da li ima benzina u spremniku . Dopunite ga ako je potrebno .
2

Put kapljice benzina u spremniku za gorivo ako postoji stara goriva koje je preostalo u spremniku iz prethodne sezone . Uključite kosilice i spaliti sve to gorivo daleko prije ponovnog punjenja motora isključivo sa svježim benzinom .
3

Pop prednju haubu od Cub Cadet jahanje kosilice , ako ste bili u stanju za početak stroj . Osiguratisvjećice i dalje povezan s jednim račvast , crnu žicu na strani okupljanja motora . Spojite utikač žicu na stražnju svjećice i ako je isključen .
4

Isključite žice od starog svjećicom i zamijenite ga akoCub Cadet jahanje kosilice još uvijek neće početi . Umetnite zamjenski svjećicu i spojite kabel na njegovim leđima .
5

Provjerite bateriju i osiguratipozitivno crvena žica icrna negativna žice na svaku od njegove strane su povezani preko vijaka akumulatora . Vratite ove kabele preko vijaka i zategnite ih na mjesto s utičnicom ključem ako je to potrebno . Okrenite vijak u smjeru kazaljke s utičnicom ključem da ga zategnuti .
6

Pratite drugi kraj akumulatora crvene žice na Cub Cadet jahanje kosilicu je svitak nalazi između baterije i motora . Osiguralo da je spojen na svitak . Ako ne , vratite ga na vijak strani Solenoid je koristeći svoj socket ključa .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1016045697.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.