# >> Dom i vrt > >> Garden & Lawn >> kosilice >>

Kako ukloniti kotač ranč kralja jahanje kosilici

Ranch Kralj , proizveden od strane MTD , osnovni je jahanje travnjak traktor opremljen kosilicu . Kosilica koristi Cotter pin sklop za glavčinu kotača . To čini proces skidanja kotača čine kosilicu relativno jednostavan . Ako morate zamijeniti gumu na kotaču , možete uzeti kotač da bizadatak lakše . To možete učiniti bez uzimanja kosilicu u ovlašteni servis . To je ono što vam je potrebno
Jack stajati
Jacka (opcija)
kliješta Pretraživati ​​Socket set (opcionalno)
prodiranja ulja ( opcionalno )
gumeni bat ( opcionalno )

Prikaži više uputa Screenshot
1

Podignite kutak kosilicu od tla i stavite stajati jack pod stražnju osovinu . Ako ne možete podići kutak kosilicu od tla , postavite dizalicu pod kosilicu , Jack ga, a zatim ga stavite na postolje jack .
2

Bend krajevi Cotter pin ravno kliještima , a zatim povucite Cotter pin iz poluosovinu .
3

povucite pranje off poluosovine .
4

Skinite maticu , koji osiguravaju kotača na poluosovinu s utičnicom i Ratchet akokotača namjeravate ukloniti je na stražnjoj kosilicu . Prednji kotači ne iskoristiti maticu .
5

Umetnite kotač poluosovine . Ukolikokotač ne želite ispasti , sprej odgovarajuće površine kotača i poluosovine s prodiranja ulja , a zatim kotač s gumenim maljem . To razbija kotač slobodan od poluosovinu .

Kako otkloniti Husquarna kosilica

Husqvarna kosilice mogu patiti od brojnih zajedničkih problema koji muče motora montirani kosilice . Niske razine benzina , mješoviti nafte i plina ,neispravan magnetska zavojnica ijaz nepropisno fiksni zrak svi mogli biti krivci iza Husqvarna kosili

Více >