Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> kosilice >> Content

Zaštosvjećica neće baciti na kosilicu

Kadkosilica neće početi ,čest problem je svjećica , koji mora biti čist i suh na vatru i zapaliti gorivo . Većina preventivno održavanje i popravak rješenja podrazumijevaju čišćenje čep i okolnim komoru . To je običnoprljava čep ili komora nego pogrešan plug uzrokuje problem ; kosilice svjećice su međusobno s bilo kojeg tipa kosilice . Ulje

Prevelike količine nafte uzrok svjećice za prekršaj , a zauzvrat ne bi iskra . Korištenje netočne grade ulje ili stavljanjem previše ulja u kućištu uzrokuje višak ulja za kaputsa svjećicom . Kadasvjećice savjet je obložena , to se ne može zapaliti ili zapali nepropisno . Koristeći 2 - ciklus ulja u 4 ciklusa motora donosi višak ulja na svjećicu , koja se javlja zbog 2 - ciklus ulja pomiješana s gorivom koja teče protiv svjećice vrha . Prekomjerno blokove motora lančanih pila prisiliti ulje u drugim dijelovima motora , jer nema mjesta . Višak ulja će se odvoditi u bilo kojim dostupnim otvaranja , kao što su svjećice komore , čime pokriva svjećice vrh uljem .

Nagibnikosilica na veći kut u krivom smjeru uzrokuje kvar svjećice . Kutovi i dulje od 15 stupnjeva omogućuju ulja pobjeći komoru i teče u kućištu . Nakon što se u kućištu , ulje struji za svjećice komore i kaputesvjećice savjet .
Iskrenje

Pregledajte svjećicu i srodnih predmeta kako bi se osigurala ispravnost . Labavi spojevi ili elementi mogu izazvatisvjećice ne na vatru . Wire povezivanje svjećicu za paljenje mogao biti labav ili isključiti , ilisvjećica možda morati biti pijan u čvršće ili je pijan pod kutom . Krhotine mogao podnijeti između utikača i prekidača paljenja . Vlaga uzrokuje potpuni neuspjeh iskrenja . Korištenje svježe svjećicu s pravilnom jaz na vrhu osigurava iskru . Ako svjećicu iskre , aliza paljenje ne uspije, imate bilo starter probleme ili probleme izgaranja .
Prljavština i vlaga

ćete morati pogledati prljavštine oko vrha ili u komori . Krhotine i prašina može raditi u komoru i na vrhu . Osjetite čep za vlagom . Akosavjet je mokra , to neće izazvati . Voda također može ući u komoru kadakosilica nepokrivene ili pohranjeni izvan dulje . Korozija se događa kada su svjećice dopušteno da ostane u vlazi .

Rješenja

zamjene ili čišćenja svjećicu može riješiti problem . Novije svjećice može očistiti s finim brusnim papirom . Ispitati prazninu na vrhu umetanjem kreditnu karticu između vrha i priključka. Akokartica uklapa između zavojnica i magneta ,jaz je dobra . Stariji čepovi , tijekom jedne sezone stara , potrebno mijenjati ako se ne iskra . Očistite komoru i svjećice s krutom četkom .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1016045707.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.