# >> Dom i vrt > >> Garden & Lawn >> kosilice >>

Jedinstven Bazen Značajke

Izrada bazen koji je izvanredno zahtijeva više nego samo slap , fontana ili sunshelf . Crpiti inspiraciju iz vlasti u bazen svetišta . Butik hoteli i lječilišta su mnoge jedinstvene bazen značajke koje su sigurni da se nadahnjuju i bazen koji će ostaviti svoje prijatelje i susjede riječi . Surfanje Bazeni

Umjesto da jednostavno imaju bazen , zamislite da imate svoj vlastiti vrlo bazen s valovima ili surfanje val , čak i ako živite u sredini pustinje . Val Loch proizvodi Flowrider , propelerskoj pumpu koja će stvoriti stabilnu, surfable val u svom bazenu . Možda su testirani iz Flowrider na jednom od waterparks diljem Sjedinjenih Američkih Država , aliFlowrider nije samo za komercijalnim waterparks . Ona pruža mogućnosti za prava građana, instalacije , kao dobro.
Infinity Edge

beskonačnost rub jeuzbudljiva značajka dodati na svoj bazen koji ističe svoje stajalište . Također se zove negativna -rub bazena ,razina vode je čak i uz rub bazena , što je bazen plutajuće izgled . Ova značajka bazen je popularan kod kuće koji žive uz rivu ili na planine . Alila Ubud luksuzni butik hotel ima infinity bazen nestled u obroncima Baliju .

Prozor
Nadstrešnice

uistinu poseban bazen , možda ćete morati misliti izvan dvorištu . Razmislite o izgradnji svoj ​​bazen na krovu i dodao bazen prevjes ili staklena dna . Dallas Joule Poule se nalazi na gornjem priče o hotelu , s prozora prepusta se proteže oko 8 metara izvan strukture hotela . Od tamo , plivači uživati ​​u Dallas skyline iz prozorsko staklo .
Otok Paviljoni /Cabanas

Ako mislite na zabavu ili žele opuštajuću resort - style bazen , razmislite dodavši otočne paviljona ili cabanas pokraj - ili čak i unutar - vaš bazen . Ova posebna odvesti na garniturom za sjedenje nudi luksuzni mjesto za vas i vaše goste da se opustite dok vi uživate u vodu .

Kako promijeniti gumu na Huskee kosilicu

Huskee brand kosilica jeproizvod MTD Corporation . Kad je u pitanju stvaranje popravke , upute suiste za slične proizvode , kao što su jahanje kosilice . Uklanjanje kotač ne zahtijeva nikakve posebne alate , tako da nema potrebe da se kosilicu na ser

Více >