Je Milosastojak pronađen u Birdseed

? Hranjenje divljih ptica u nadi da će uhvatiti vida posebnih vrsta ili iz jednostavnog uživanja gledajući ih jedu jeulaganje vremena i novca . Nakon odabira feeder ,sljedeći korak je odlučujući o vrsti sjemena za kupnju . Prije nego što podmiriti na određenom birdseed da ispunite svoj feeder , provjerite sastojke . Ako milo čelu vrhu popisa , možda želite uzeti u obzir još jedan brand . Identifikacija

Milo , također poznat kao sirak , jekugla u obliku zrna jede diljem svijeta od ljudi, stoke i ptica . Milo uspijeva gdje je klima vruća i suha . Ovaj crvenkaste boje zrna raste na 2 - do 4 - noga stabljika baš kao cornstalks i bere se u jesen sakombinirati ili vrhli odvojiti žito od biljaka . Zrno je utvrđeno da se osuši , dosegnuvši 13 posto vlage prije nego što je spreman za pohranu u čistim , plastične posude .
Kao popunjavanje Sjeme

lošije kvalitete , komercijalna birdseed često sadrži visoke količine milo . Zrno je velika , zauzima najveći dio u rasutom stanju u nekim birdseed vrećice . Punila kao što su milo ponuditi vrlo malo na putu od prehrambene vrijednosti ili okus . Unatoč svojoj zajedništva kao punilo , mnogo ptica , čini to izbjeći pod svaku cijenu , često ga ostavljajući uneaten na dnu papira. Milo ima svoje mjesto , ali to nije u hranilica za ptice .


Prizemlje uvlakači i Milo

Iako MILO nijefavorit u birdseed ulagač , Zapadni prizemnog hranilice uživaju u okusu zrna . Nažalost , istočne prizemnog hranilice ne dijelimo iste osjećaje . Ako živite zapadno od Sjeverne i Južne Dakote , Nebraska , Kansas , Oklahoma i Texas zemaljskih hranjenja ptica u vašem području SAD-a , kao što su Thrashers , Gambel je prepelica , Steller je Jays i cowbirds cijenim Milo razbacani na terenu ili uz donji pladnjevima ptica feederm , ali ne u samom ulagač .

Upozorenja

Milo da ostaje na dnu dodavača dugo nakon što su ptice pokupila kroz sjeme i jedu ono što oni vole obično završi ide na otpad . Milo da sjedi dulje postajeutočište za bakterije , kontaminira bilo svježe sjeme izlije preko vrha . Uklanjanje bilo ostatak Milo iz dna dodavača i pranje ga dolje s otopinom 10 dijelova tople vode na jedan dio bjelilo sprečava ptice su popili bakterije i postaje bolestan .

Kako napraviti vlastiti betoniranim dvorištem Art

Izrada svoj ​​konkretan umjetnost jejednostavan i jeftin način za dodati šarm na vašem dvorištu . To traje samo nekoliko osnovnih materijala za izradu personaliziranih , izdržljiv skulpture i koračni kamenje . To je ono što vam je potrebno beton pli

Více >