Kako napraviti Leaf travnjaka ukrase

Leaf ukrasi su uobičajene dekoracije za travnjake, vrtove i putova . Ove konkretne ukrasa , koji su savršeni replike bilo malih ili velikih listova , oba su lijepa i izdržljiva , kao i jeftin za napraviti . Možete napraviti ukraseglavna atrakcija na travnjak ili ih koristiti za dopunu prave biljke u vrtu . Uz malo betona , piletina žice , pijeska i nekoliko drugih stvari , možete brzo i lako može pretvoriti u prekrasan list dugotrajnog travnjak ili vrt ukras . To je ono što vam je potrebno Screenshot šperploča tablice Screenshot vreća pijeska
2 tanke plastične folije veći od lišća
kamenja Pretraživati ​​kliješta za žicu Pretraživati ​​Chicken žice Screenshot Leaf s definiranim venama
beton
lopatica
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Postavite stol u hladu kako bi sunce od isušivanja betona .
2

Ulijte nasip pijeska na stol o veličini i obliku lišća koje ćete koristiti . Pokrijte nasip s tanke plastike i usidriti ga kamenjem da bi ga iz puše sa stola .
3

Koristite kliješta za žicu rezati piletinu žicu oko istog oblika i veličine kao list .
4

Položite list licem prema dolje na vrhu plastične pokrivene nasip .
5

Pokrijte list s tankim slojem betona .

6

Stavite piletinu žice preko toga i to pokriti s drugim tankim slojem betona ; koristite lopaticu da pažljivo ugladiti rubove , odbacujući višak betona .
7

Pokrijte beton s plastičnim i dopustitikomad izliječiti , koja bi trebala trajati između pet i sedam dana . Kada je potpuno stvrdne , oguliti list od od betona završiti svoj travnjak ukras .

Kako izgraditi mini kolica

Vrt ukrasi se razlikuju kao vrtova i ljudi ih ukrašavanja . Neki vrtni ukrasi imaju teme , kao što je poljoprivrednik temu s malim drvenim siluetama farmera i njegovu ženu i malu drvenu kolica . Tačke jejednostavan stroj koji se kreće teške predmete

Více >