Kako napraviti vlastiti stepenica kod kuće

stepenice su često postavljeni oko kuće iu vrtovima stvoriti jednostavan i siguran šetališta . Obično se sastoji od trajnih materijala kao što su beton , stepenice su dostupne od kuće trgovinama , hardverskim dućanima , velika kutija trgovaca i vrtnim centrima . Iako mnogi dizajni su dostupni na tržištu , izradu betonskih prijelazna kod kuće jeprojekt koji zahtijeva samonekoliko materijala i omogućava visok stupanj prilagodbe . Izrada stepenice također može biti veliki djeci projekt . To je ono što vam je potrebno: Srpski Novine
stepenica kalup
Petroleum sprej za podmazivanje
Readymix beton
vode Screenshot promiješati Stick Screenshot lopaticom Screenshot, ukrasni predmeti

Prikaži više uputa
1

mjesto nekoliko listova novina na podu ili na stabilnu radnu površinu . Prekrijte radnu površinu temeljito u slučaju izlijevanja .
2

Odaberite kalup ili obrazac za odskočna daska formi . Jednostavan okrugli kalup može biti izrađena od jeftin kalup za tortu ili prirodnom obliku stijena na raspolaganju od hardvera ili kuće trgovine .
3

Postavite obrazac ili kalup na novine i sprej s naftni maziva .
4

Dodaj dovoljno spreman betona da ispunite obrazac na pola puna . Ulijte Paket je preporučenu količinu vode u betonmalo po malo i pomiješati s promiješati stick. Postupno dodajte više Readymix beton i vodu dok smjesa je upravo ispod ruba kalupa ili oblik i nešto je deblji od tortu tijesto .
5

zagladite površinu betona , žlicom ili , ako to želite , ostavite ga grubo dodati zanimljiv efekt . Dopustitebeton postaviti za 20 do 30 minuta .
6

Dodaj ukrasne predmete poput kamenčića , školjki ili obojene stijene , na površinu betona a . Pritisnite kamenje , školjke ili druge predmete u površini od cementa s prstima . Alternativno , možete koristiti promiješati štap pisati ili crtati po betonu .
7

Postavite konkretan odskočna daska u toplom i suhom mjestu u trajanju od 48 sati . Dopustitebeton temeljito izliječiti .
8

ukloniti kamen s plijesni ili obliku tako da je preokretanjem na mekane podloge , kao što su trave .

Kako napraviti Stepping Stones sa slikama

stepenice poslužiti kao praktično i ukrasne dijelove svog vrta krajolika . Stvaranje koračni kamena koji uključuje jednu ili više fotografija pomaže vam pokazali svoju osobnost i dodaje šarm i karakter na bilo koji vrt . Foto stepenica napraviti savr

Více >