# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> travnjak Ukrasi >>

Kako izgraditi viktorijanskom stilu Bird House

Washington Post primijetili da ljudi koji se uključe u dvorištu promatranje ptica mogu utjecati susretu s prirodom . Oni su vjerojatno da će postati zabrinuti staništa koje pružaju , i promijeniti neke od svojih vrtu navika da se više ptica prijateljski . Birdhouses također dodati malo boje i duhovit način na dvorištu . Victorian style ima više priče , dimnjake, grilje i fancy obloge . To je ono što vam je potrebno
1 od 4 inča dugo cedra ili Redwood brodu , 1 - by 6 -inča
Carpenter Trgu
Drill s 1 /16 " malo , odvijač bitova i lopata malo za potrebnu veličinu rupe
2 rupa na vratima vijci
cupkati pila ili cirkular
Hammer
šilo Screenshot otvorenom ljepilo za drvo
pocinčani završiti nokti , 4d
brusnim papirom Screenshot Tack krpu
noktiju set
Poliranje spoj ili Spackle Srpski akrilnom bojom i zanatskih kistova
Arhitektonske prozore, vrata i dimnjak
Vedro Satin poliuretana
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

Inch debela cedra ili Redwood će trajati nekoliko godina , a možete ostaviti krov na vremenske uvjete , bez boje ili poliuretana i to će i dalje izgledati lijepo . Izrežite brvno u sljedeće duljine, tri komada , 4 cm duge ; dva komada , 8 3/4 inča dugo ; i dva komada , 6 1/2 inča dugo .
2

Purchase arhitektonskih detalja koje želite koristiti iz plovila trgovini , ili online od proizvođača lutka kuća . Prozori , vrata, grilje, kolac ograde su svi na raspolaganju .
3

Uzmite jednu od 4 - inčni duge komade i označiti dužu stranu na 4 inča i izrezati napraviti 4-inčni trgu . To jedonja strana vašeg birdhouse . Mark 1/2 inča u iz svakog ugla na obje strane . Pridružite tragove napraviti trokut . Izrežite ugla off svakom uglu napraviti mjesto za vode iscijedi .
4

Oblikujte prednje i stražnje strane kuće . Uzmite dva najdužu komada . Na svakom komadu , pomoću Carpenter trga , označiti točku 2 3/4 inča dolje sa svake strane . Crtanje linija s tom oznakom na vrhu u sredini . Izrežite uz one linije . Možete vidjeti obris krova .
5

odlučiti kakvu vrstu ptica želite privući . Napravite točku na brodu će vam poslužiti za ispred svog birdhouse 6 3/4 inča od donjeg ruba i okupljenih između strana . Koristeći malo pik u veličini vam je draže , izbušiti rupu ulaz na mjestu ste upravo napravili . Počnite polako na prvi i postupno povećavati brzinu , tako dugo dok imate potpunu kontrolu nad alat kadalopata ulazi u šumu .
6

Napravite nekoliko ogrebotina od jedne na drugu stranu na unutrašnjost ispod ulazne rupe . Početak ove ogrebotine centimetar ispod rupe . Ova gruba površina omogućit će mali ptice uhvatiti kao oni dobiti spremni da se presele iz gnijezda .
7

Drill pilot rupe u dnu na bočnim dijelovima 3/8 inča gore od dno na četiri - inčni strani . Nanesite ljepilo na jednoj strani četiri - inčni baze . Postavite bočni dio i donji dio naprijed zajedno i preseliti ih sve utakmice savršeno. Čavlima stranu na bazu s 4D noktima . Nanesite ljepilo na bazi i strani i pričvrstite prednji , pritom ga okolo dok ne linije do savršeno. Izbušite rupe pilot i voziti 4D završavanja nokte u stranu i bazu . Ispunite za leđa .
8

Napravite zakretni zid za lako čišćenje . Nemojte lijepiti konačni stranu . Umjesto toga , voziti čavao s prednje i stražnje oko 3/4 inča s vrha svakog komada u stranu . To će vam omogućiti da se otvoriti i zatvoriti tu stranu .
9

Cut 3/4 inča off jednoj strani jedne od 6 1/2-inch zajednice . Ostavitedruge kao što je to . Sada imate dasku 4 3/4- po 6 1/2-inches . Nanesite ljepilo na prednjoj i stražnjoj strani gornji rub na jednoj strani krova . Stavite 4 3/4-inch za 6 1/2-board s duže strane , izradu Eves preko prednje i stražnje . Izbušite rupe pilot i noktiju 4D nokte čvrsto priključite . Ljepilo i priložite konačnu komad krova . Neka ljepilo suho .
10

Postavite nokte s noktiju set . Nanesite na površinu spoj . Pijesak sve osim krova , a zatim koristiti tack krpom ukloniti piljevinu . Dodaj arhitektonskih detalja (prozori, vrata ) s ljepilom .
11

Boja birdhouse . Predmeti koje predstavljaju viktorijanske ere su sjeništa , penjanje cvijeće , prozori sa staklima i roletama , Lepa sporedni kolosijek, a dva napregnut obloge i sa jedne ili dvije boje za same kuće . Nakonslikarstvo je završio i suha , nanesite poliuretana i ostavite da se osuši .
12

Dodaj za vijke oči i konac najlon kabel kroz oči napraviti vješalicu .

Kako nokautirati Hop Scotch pločica dizajn

školice jestaromodna igra preskakanje i skakanje da jepopularna outdoor desetljećima . Iakoigra tradicionalno igrali na betonskom pločniku s Školica trgovima i slova nacrtana kredom ,školice crijep dizajn može dodati šarm na vrtnoj stazi . Izrada plo

Více >