Novi Sod Care Upute

Kada se sadi novi travnjak ili zamjenu mrtve zakrpe , postoje dvije opcije : Sjetva travnjaka i polaganje novi travnjak . Dok sod je skuplji za instalaciju od sjetve , ona također vam pruža instant travnjak . Nakon polaganja travnjak , morate poduzeti odgovarajuće brigu o tome , tako da se može uzeti korijen u tlu i napredovati . To je ono što vam je potrebno Srpski prskalicu ili crijevo
kosilicu
gnojiva
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

zalijevati travnjak temeljito nakon što prva biljka je , dodavanjem dovoljno vode do šest inča dolje u tlo . Učinite to za oko dva tjedna . Izrazito vlažan sod jeznak da ste se zali previše . Možda ćete morati da ga vode više putadnevno , osobito u vrućem vremenu .
2

Ostanite off od SOD dok ga kositi po prvi put , otprilike dva tjedna nakon što je biljka .

3

Kada pokositi travnjak , postavite noža palube na vašem kosilice toliko veliki da se skineš nema više od jedne trećine oštrice trave . Prebaci smjerovima svaki put kad kositi - ići sjever-jug jedan tjedan , istok-zapaddrugi tjedan , dijagonalnotreći tjedan . To pomaže u sprečavanju lopatice naslonjena u jednom smjeru .
4

oploditi travnjak oko četiri do šest tjedana nakon što je biljka . Korištenje gnojiva s omjerom 2-1-1 . Broj označava omjer dušika , fosfora i kalija u gnojivu .

Najbolje vrijeme u Illinoisu za Sjetva travnjaka

Illinois kuće u potrazi za početak potpuno novi travnjak ili oživjetistariji će imati koristi slijedeći predloženi sadni vremenski okvir za ovu regiju . Sadnja jesen i proljeće su i preporučene puta u sjeme travnjak u Illinoisu . Pad sadnju sezone

Více >