Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci Sadnja >> Content

Jeste trava Sjeme teško rasti

? Trava sjeme jejeftin način da rastu bujni , zeleni travnjak . To je prilično jednostavan , ali još uvijek zahtijeva više posla nego samo damping sjeme na tlo . Malo njegu prije i nakon sjetve sjemena trave s rezultatom u gustoj travi . Razmatranja

trava Sjeme je potrebno obratiti sa zemljom klijati . Dotla na dubini od 4 do 6 centimetara da ga popustiti . Uklanjanje otpada poput kamenja i korova , jer će im onemogućiti ispravan klijavost . To je takođerdobra ideja da grablje sjeme lagano u tla , tako da je pokriven i održava u mjestu .
Zahtjevi

Vlaga je važno tijekom procesa klijanja , jer sjeme je potrebno vode za korijenje rasti i razvijati se . Držite trave sjemenke vlažna , ali ne mokra dok ne proklija . Oni također trebaju svjetlost i određenu temperaturu tla .
Vremenski okvir

Svaka vrsta sjemena trava ima drugačiji količinu vremena za klijanje . Raži trava je međunajbrže , klijanje u pet do 10 dana . Fescues potrajati oko sedam do 15 dana . Bentgrass i bermudagrass mogu nicati u oko 10 do 15 ili 10 do 30 dana , odnosno. Buffalograss obično Niče u 14 do 28 dana , a stonoga traje 14-21 , ali bluegrass može potrajati i do 20 dana kako bi se pokazati prve znakove mladom travom .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-planting/1016046951.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.