# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Travnjaci Sadnja >>

Može Sod se postaviti na vrhu postojeće Grass

? Sod omogućuje kuće da su zeleni travnjak odmah, bez čekanja za sjeme trava raste . Prije sod može se postaviti , tlo mora biti spreman ispravno, takonovi sod može razviti jak korijenski sustav . Tlo

trava , korov , kamenje i krhotine moraju biti uklonjeni iz tla u pripremi polaganja travnjak . Sod korijeni trebaju biti u mogućnosti da rastu u tlu ispod bez ikakvih prepreka koje bi mogle spriječiti razvoj korijena potrebno zadržati SOD zelena i pomoći da se etablira .
Root Uspostava

Kad sod zali , korijeni i vlati trave počinju da rastu . Roots rastu dolje u tlo i vlati trave rastu jači . Kako su vlati trave rastu jači ,sod postaje uspostavljen u zemlju ispod i neće dići vrijeme košnje .
Savjet

Pripremite tlo po uklanjanjem starog trave i dodao startera gnojivo prije nego štosod isporučena . Sod ne treba pustiti da odstoji preko jednog do dva dan , bez da se položi ili može početi da se smeđa i umrijeti natrag .

Sjeme Razasutost & Travnjak Trave

trava sjeme jeučinkovit način da raste zdrav travnjak . To je jeftinije nego polaganje busenje ili hydroseeding i lako je učiniti sami . Priprema gradilišta je važno deispergiranje trava sjeme , kao što je pomoću odgovarajuće sjeme za svoju regiju .

Více >