Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci Sadnja >> Content

Vrste Sod Grass u New Jersey

broj New Jersey gospodarstava rastu travnjak . Sod jevrsta zrele trave . Poljoprivrednici cut and roll pravokutnici SOD . To onda odvezu kao role i ugraditi trke za atletski polja ili travnjacima stambenih dvorišta u cijeloj regiji . Sod treba manje održavanja od tradicionalnih trava sorti i drži do teških koristiti . To je također ponovno uspostavlja dobro u gotovo svakom tlu . New Jersey SOD farme uglavnom raste visok vlasulje i Kentucky plava trava sorti , ali neki farmeri su stvorili vlastite mješavine . Tall vlasulje

Tall vlasulje je poznat po svojim širokim oštricama . Smatraizdržljiva sod sorta . Ona uspijeva u oba sunca i hlada , što ga činiidealnim izborom za dvorištima aktivne obitelji , kao i sportski tereni . Njegova trke nalik osjećaju To omogućuje da obrađuju veliki promet i igru ​​. Vlasulje zahtijeva manje održavanja nego ostali tipovi Sod nakon što razvija korijene . Poznato je da podnosi sušu relativno dobro . Jednom instaliran , to treba oko centimetar vode na dan dok to traje do tla .


Kentuckyja Plava Trava

Sod farme diljem New Jerseya , poput Johnsona farmi , Jade Run i tabernakul Sod Farm , rastu Kentucky plavu travu ili jednostavno Blue Grass travnjak . Ima tanke oštrice i je najbolje koristiti za stambene uređenje okoliša . Smatratuš razne SOD , koji ne ustaje , kao i za promet kao i drugi Sod vrste učiniti . To zahtijeva više vode od ostalih sorti SOD i ne mogu nositi duge periode suhom vremenu . U isto vrijeme , to treba puno sunca i nije dobro za osjenčana područja . To treba više njege , nakon što je instaliran sve dok se ne utvrdi korijene u zemlju .
Miješano Sod sorti

Određene New Jersey SOD farme razvijati vlastite SOD mješavine , kao što tuckahoe Turf farmi . Tuckahoe ledina spoj sod obuhvaća 30 posto midnight star Kentucky plavu travu , 30 posto briljantnu Kentucky plave trave i 40 posto P105 Kentucky plave trave . Smatravisokokvalitetan razne SOD izvedeni nakon godina istraživanja . Tuckahoe Turf Farme tvrdi njegov sod prilagođava promjenjivim uvjetima zaštite okoliša i opire bolesti . Ova vrsta SOD je u stanju uspostaviti u gotovo svakom tlu .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-planting/1016047258.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.