Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Travnjaci Sadnja >> Content

Kako pripremiti igralište za New Soda

Sod jenačin da se bujni , zeleni travnjak odmah , ali ima više za njega nego polaganje kvadrata SOD na prljavštine . Uspješna travnjak ovisi o pravilno pripremiti tlo s pravom ravnotežu pH tla i hranjivih tvari kako bi zasod bi rasli umjesto usahnuti . Priprema tla za polaganje busenje počinje s tla testiranje dva mjeseca unaprijed . To vam daje dovoljno vremena kako bi se osiguralazemlja je u najboljoj formi moguće prijesod je isporučena u vaš dom . To je ono što vam je potrebno Srpski tla testiranje kit Srpski Post pojavni herbicid
Lopata
Wheelbarrow
Rototiller
Lime , tresetnica ili kompost Screenshot balastnih voda valjak
Rake < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Provjerite pH i hranjive tvari u tlu s kit ispitivanja tla iz vrta centar , vrtić ili sveučilišnog proširenje uredu .
2 < p > sprej post- pojavni herbicid na korov u području gdje ste stavljanje travnjak . Slijedite upute na etiketi i ponoviti ako je potrebno .
3

ukloniti stijene, velike korijene , panjeva i građevinskim otpadom iz dvorišta .
4

Scrape tla stvara mnogo područja u dvorištu , koristeći lopatu i širi diljem ravnomjerno , ili ga koristiti za popuniti u niskim područjima , ako je potrebno .
5

Rototilldvorište do dubine od 6 inča popustiti tlo . Uklonite sve kamenje i krhotine po potrebi .
6

Dodaj limete , treseta mahovine, komposta ili druge izmjene i dopune potrebne za tlo . Koristite Rototiller raditi izmjene u tlo do dubine od 10 do 12 inča . Nekatlo podmiriti za dva do tri dana nakon tilling .
7

Instalirajte prskalice ili neki drugi sustav za navodnjavanje 12 do 18 centimetara ispod zemlje .
8

firma sloja tla s vodom balast valjak . Potražite umacima i grbe u dvorištu i ispunite ili na razini ih . Rake dvorište pomoćisod korijen lakše nakon što položi .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-planting/1016047339.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.