Kako malč Travnjak Seed slamom

Sadnja ili ponovno sijanje travnjak jeu redu način uljepšati svoj ​​dom ili poslovni imovine . Sav vaš posao može biti uzalud ako se sjeme trave udarac ili ispire prije nego što klija . Malč trava sjeme slamom za jeftin zaštitu od elemenata da bi dobili novi travnjak off veliki početak . To je ono što vam je potrebno Srpski Travnjak sjeme
balama sijena
vrt crijevo ili drugi izvor vode
drvenom daskom
pokazati više Instrukcije
1

dobiti dovoljno čista tla pokriti željeno područje na dubini od oko 2 cm . Izračunajte koliko sjemena potrebno je upućivanjem sjeme jastuka smjera, što će ukazati koliko je trava sjeme je potrebno za pokrivanje 1000 četvornih podnožju područje ; iznos potreban varira ovisno o različitim trave se sadi . Mix humusa i sjemena trave zajedno i širiti ga na tom području biti posađeno , ili raspršiti sjeme po pripremljenu tla onda grablje ili četkom ga s metlom se osigurala čvrstu kontakt s tlom . Vlažiti tlo i sjeme s vrtom crijevo ili prskalice .
2

Upotrijebite crijevo za polijevanje vrta ili prskalice vlažiti dovoljan broj bala slame na mulch zasijane površine . Jedan Bale pokrit će između 500 i 1.000 četvornih metara , ovisno o veličini bali i željene gustoće slame .
3

zapleten baliranje žice ili rezati uže sadrži balama sijena . Skinite žicu ili konopac na sigurno mjesto ; ako se sa slamom i distribuira na travnjak to može uzrokovati štetu na kosilice , ili kosilicu operatera , na neki kasniji datum . Nakonbala zatvorenost je uklonjena ,bale proljeće će otvorena u komade zove pahuljice .
4

Podignite jedan pahuljica slame od bala i nositi ga do ruba zasijanog područja . Jednostavnost pahuljica pored i lagano distribuirati vlažnu slamu preko zasijanog tla . Straw baca sjenu na tlu na kojima se temelji i raspršuje struja vjetra duž površine zemlje , štiteći trava sjeme od isušivanja , tako da to ne mora bitičvrsta , teška sloj . Prorijeđena zaštitni pokrov s tla još uvijek vidljiva između slamke će učiniti .
5

Pokrijte strip zasijane tlaširina udoban ruke duljine dosega . Zatim stavi drvenu dasku na već malčiranja području nagaziti do sljedeću strip zasijane tla za usitnjavanje slame . Daska će distribuirati svoje tjelesne težine kako bi se izbjeglo marring svoj ​​novi travnjak s ugrađenim otiske .

Najbolje vrijeme za sadnju trave u Seattleu

potrebe trava sjeme toplo tlo , blage temperature i redovito navodnjavanje klijati i rasti . To znači da je najbolje vrijeme za saditi travu u Seattleu su proljeće i jesen , kada je količina oborina , učinit će vaš posao lakšim . Proljeće Sadnja tr

Více >