Kako da se biljka trava iz Starter Podlošci

Sadnja trave iz ladica može biti učinjeno kako bi se spojite travnjake koje je potrebno ispuniti icijela ladica može se koristiti kao manjih komada SOD u područjima koja nisu dovoljno velika za redovite duljine SOD . Nakonsod je narasla u ladice , to će biti lakše kretati na područjima koja su u potrebi priključka ili manjih komada SOD . Obratite pozornost na pripremu tla prije no što biljka ladice trave . To je ono što vam je potrebno Srpski ruku grablje Srpski gnojiva
ruci lopatu
Prikazati više uputa Screenshot
1

Koristite ruke lopatu ukloniti neke tlo od područja na kojem vam je potrebno da se biljka ladicu trave . Izmjerite dubinu ladicu trave i ukloniti toliko tlo .
2

Otpustite travu u ladicu , tako da savijete strane ladice . Ako ne trebate ladicu , možete koristiti škare za rezanje ladicu od trave .
3

Pažljivo uzmite travu iz ladice i stavite u plitku rupu koja što je napravio . Ako vidite bilo područje oko nove trave , ispunite s dodatnim prljavštine koja je iskopana .
4

Voda travu barem dva puta dnevno za jedan do dva tjedna dok to traje i držite korijenje se . Zatim vodu jednom tjedno za još najmanje dva tjedna .

DIY Umjetna trava je u Phoenixu

Ugradnja umjetne trave će vam uštedjeti vrijeme i novac . Umjetna trava ostaje zelena tijekom cijele godine , bez vode , što vam štedi novac . Vi nikada ne morate kositi umjetna trava , što štedi vam vrijeme . Nabava umjetne trave je skupo , ali može

Více >