Rasplinjač Postavke za HOMELITE 30CC puhala motora

HOMELITE 30CC puhala ima motor s rasplinjačem koji ponekad može zahtijevati prilagodbe . Preporučuje se da postavke za ulaz zraka na karburator se jednom godišnje , i neuspjeh da se to učini može uzrokovatikarburator da se raspadaju i cvili dok se koristi ili ne pokrenuti . Možete otkloniti postavke vašeg karburator i dobiti motor natrag na svoje pravo radnom stanju , bez obzira na svoje znanje puhala popravak . Hladno
Počnite

Nađi ručicu čoka na lijevoj strani HOMELITE puhala . To regulira dovod zraka u karburator , kadamotor radi . Postavite ručicu čoka na "pune" položaj , ako je motor hladan , a nije se kandidirati za neko vrijeme . To je poznato kao hladnog starta . Uključite puhala na jednomprilagodbe choke je napravio . Nakon pokretanja motora i trčanje glatko , odmah pomaknite ručicu čoka natrag na " Run " položaj .
Topli start

Ne pokrenuti HOMELITE puhala na "pune" gušiti postavljanje ako je motor već toplo kada pokušate pokrenuti stroj . Umjesto toga , stavite prolazna gumb na "Run " postavljanje i pokretanje motora na taj način .
karburator filter zraka Čišćenje

Tu jematica u središtu HOMELITE kosilice gušiti brojčaniku . Uvjerite semotor isključen , a onda skinite maticu koristite utični ključ za pristup karburator je filter zraka za čišćenje . To je potrebno ako je motor prskanjem i grintav nakon starta . Povucitechoke birajte off jednommatica je uklonjena . To omogućuje pristup filteru zraka neposredno ispod kotačića . Koristite mekanu četkicu za čišćenje filtera nježno .
Ponovno sastaviti

gurnite HOMELITE je čok birajte natrag preko filter zraka jednomfilter je očišćen . Umetnite maticu natrag u središtu brojčanika i učvrstite ga na mjestu s pletiva lijevo od vašeg socket ključem .

Kako zamijeniti oprugom na hoda iza John Deere snowblower

John Deere proizvodi liniju snowblowers , od kojih je jedanhoda iza puhala . Za razliku od voznom snowblowers , ovaj model je gurnuo rukom i počeo s oprugom . Niz je priključen na sustav kolotura i na motor ventilatora . Nakon što je izvukao od stran

Více >