Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Alati >> Content

Zašto HoćePoulan 2150 Predator pile ne početi

? Poulan i Poulan Pro su marke koje prodaje švedske tvrtke Husqvarna AB , koja proizvodi potrošača i profesionalne opreme i alata . Poulan 2150 Predator motorkuvrsta potrošača motornom pilom prvi objavio pod POULAN marke u 2002 . Iako je tvrtka više ne proizvodi ovaj model , još uvijek možete kupiti zamjenske dijelove od online oglasa treće strane , ili možete koristiti upute za upotrebu na otkloniti probleme kao što je vaš motor ne starta. Stari Benzin

Ako vaš motor neće početi , pobrinite se da ne koristite benzin smjesu starija od 90 dana stari . Vlaga može nakupiti unutar smjese benzina , koji stvara kiseline u smjesu . Ova kiselina može oštetiti sustav goriva u motor . Da biste izbjegli ovaj problem , ispraznite spremnik benzina , ako planirate pohraniti svoju pilu za više od 30 dana . Dopustite motoru da radi dok se ne zaustavi da uklonite bilo koji zaostaje gorivo . Samo ispuniti spremnik sa svježim gorivom prije ponovne upotrebe .
Poplavljena /Pogrešan Smjesa

Ako vaš motor puši ili ako miris spaljivanje goriva , što može imatipotopljena motor . Popraviti ovaj problem , samo neka vaš motor sjesti za između 15 i 30 minuta , i pokušajte ga ponovno počinje . Ako to ne uspije , isključite prigušnice , i okrenuti na brzoj praznom hodu . Pretvorite svoj mrežni prekidač i isključiti , i držite pilu na terenu . Naglo ćemo startnu uže , ali ne u svojoj punoj dužini . Ako je vaš motor i dalje ne pokreće , promijenite svjećice . Još jedan razlog za motor pušenja jenetočna smjesu . Uvjerite se da koristite 40:1 omjer , što je 3,2 oz . od dva ciklusa , zrakom hlađeni motor ulje na 1 galon benzina .

Filteri /svjećica

prljav filter zraka može uzrokovati svoj ​​motor ne za početak ili pravilno ubrza , ili ona također može uzrokovati vaš motor ugasiti dok ga koristite . Uvijek očistiti filter zraka ako je zaprljana , i po potrebi zamijeniti . Također pregledajte filtar goriva i očistite ili po potrebi zamijeniti . Još jedan razlog za nepravilno pokretanje ili zaustavljanje jeloše svjećice ilinetočni svjećica jaz . Jaz mora biti 0.025 inča . Akojaz je točna , zamijenite svjećicu . Ako niti jedan od tih rješenja riješili problem , prilagodite svoj ​​karburator , i osigurati da vaša kočnica lanca nije uključena .
Druge mogućnosti

uvijek vidjeti da je vaš ključ u kontaktnoj bravi prije nego pokušava pokrenuti motor . Ako ne , vaš motor neće početi . Pobrinite se da imate dovoljno goriva u svom spremniku za gorivo. Ako vaš karburator ne dobiva dovoljno goriva , vidi da se filter goriva je čista . Ako je , uvjerite se da je vaša linija gorivo ne valja ili savijena . Ako je , zamijenite ga .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1016047842.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.